به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شفق نیوز، نیروهای امنیتی عراق عملیات ویژه ای علیه نشست محرمانه سران حزب بعث در سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق انجام دادند. نیروهای امنیتی در این عملیات، شماری از حاضران در این نشست را بازداشت کردند؛ اما جمال مصطفی عبدالله السلطان، داماد صدام حسین، توانست لحظاتی پیش از حضور نیروهای امنیتی فرار کند.
یک منبع امنیتی گفت که این عملیات، نشست برنامه ریزی شده از چند هفته قبل را که شماری از سران برجسته حزب بعث در آن حضور داشتند و به دنبال بازسازی ساختار این حزب در عراق بودند، هدف قرار داد.
وی افزود که داده های اطلاعاتی دقیق منجر به این شد که نیروهای امنیتی در زمان مناسب به محل جلسه بروند و شماری از اعضا از جمله مسئولان سازمان نظامی و سیاسی بعث را بازداشت کنند.
این منبع تصریح کرد که سازمان امنیت ملی عراق توانست طی مرحله گذشته، شماری از اعضای حزب بعث را در شماری از استان ها از جمله بغداد، صلاح الدین، کرکوک و مناطق دیگر بازداشت کند.
شفق نیوز گزارش داد: کارشناسان بر این باورند که شبکه های بعثی توان تاثیرگذاری سیاسی گسترده ندارند اما به دنبال بهره برداری از بحران های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در عراق هستند.
شامل عمران کارشناس امور سیاسی گفت: نهادهای اطلاعاتی عراق طی سالیان اخیر بسیاری از شبکه های مرتبط با بعث را برچیده اند. جنایات بعثی ها علیه شیعیان، اهل تسنن و کردها و گورهای جمعی سبب شده است که آنها پایگاه مردمی نداشته باشند.
طبق قانون اساسی عراق، فعالیت حزب بعث در عراق ممنوع است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم