به گزارش
جام جم آنلاین، حسین مسگرانی در حاشیه بازدید از انجمن سینمای جوان گناباد افزود: این اعتبار بر اساس تفاهم با انجمن سینمای جوان کشور برای حمایت از تولید فیلم کوتاه توسط فیلمسازان دفاتر سینمای جوان استان خراسان رضوی تخصیص پیدا کرد.
وی بدون توضیح بیشتر در این زمینه بیان کرد: انجمن سینمای جوان کشور هم قرار شد، اعتباری برای حمایت از تولید فیلم کوتاه و فیلم سازان دفاتر سینمای جوان در استان خراسان رضوی اختصاص دهد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: حمایت از جریان فیلم سازی از معیارهای مهم توسعه فرهنگی است و پایه سینمای حرفه ای، سینمای جوان و تولید فیلم کوتاه است، در صورت توجه به سینمای جوان شاهد توسعه کمی و کیفی سینمای کشور و به تبع آن تولید فیلم در این استان خواهیم بود.
وی اظهار کرد: شهرستان گناباد از ظرفیتهای زیادی در تولید فیلم کوتاه برخوردار است و سینمای جوان این شهرستان یکی از دفاتر پیشرو و قدیمی در سطح کشور است.
مسگرانی افزود: فیلم سازان گنابادی با سبک و روش بومی و بهره گیری از فضای طبیعی و محلی فیلمهای زیادی تولید کردند.
وی با اشاره به احداث سالن نمایش و نگارخانه انجمن سینمای جوان گناباد با مشارکت یکی از خیران افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و فرمانداری گناباد مبلغی را از محل اعتبارات استانی برای تکمیل بنا و انجمن سینمای جوان کشور برای تجهیز این سالن اختصاص دهند تا در آینده نزدیک شاهد سرعت بخشی در بهره برداری این سالن باشیم
انجمن سینمای جوان گناباد از سال ۱۳۶۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و در زمینههای آموزش عکاسی، کارگردانی، فیلمنامه نویسی، تدوین، صدابرداری و صداگذاری، تصویربرداری، فیلم داستانی، مستند و تجربه گرا فعالیت دارد.
استان خراسان رضوی با فعالیت دفتر انجمن سینمای جوانان در شهرستانهای گناباد، مشهد، نیشابور، تربت حیدریه و سبزوار بیشترین تعداد دفاتر این انجمن در بین استانهای کشور را به خود اختصاص داده است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.