به گزارش جام جم آنلاین، خبرگزاری الجزیره به نقل از وبگاه آکسیوس اعلام کرد که استیو ویتکاف، نماینده ویژه دولت ترامپ در امور منطقه گفته است: اسرائیل با پیشنهاد من موافقت کرد که شامل آزادی نیمی از اسیران زنده و نیمی از اسیران مرده بود.
بر اساس اعلام این رسانه، نماینده ویژه دولت ترامپ در امور منطقه اضافه کرد: این آتش بس منجر به مذاکرات معناداری برای یافتن راهی به سوی آتش بس دائمی خواهد شد. من موافقت کردم که این مذاکرات را هدایت کنم؛ توافقی روی میز است و حماس باید آن را بپذیرد! آنچه تاکنون از حماس شنیدهام ناامید کننده و کاملاً غیر قابل قبول بوده است.
از سوی دیگر، باراک راوید خبرنگار وبگاه آکسیوس در این خصوص در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: استیو ویتکاف، فرستاده کاخ سفید ادعای حماس مبنی بر موافقت این گروه با پیشنهاد او برای آزادی اسیران و برقراری آتش بس را رد کرده و به من گفت: آنچه از حماس دیدهام ناامید کننده و کاملاً غیر قابل قبول است.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد