فرماندار اردبيل:

وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات راه اندازی ۲۸ سایت ارتباطی جدید را در اردبیل اجرایی کند

فرماندار اردبیل در جلسه با معاون وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: ۵۶ مورد راه اندازی سایت ارتباطی در شهرستان اردبیل ابلاغیه اش اعلام شده که ازاین تعداد ۴۰ سایت راه اندازی شده ولی ۱۶ مورد بلاتکلیف است که نیاز است این ۱۶ سایت هم تعیین تکلیف واجرایی شود.
کد خبر: ۱۵۰۴۳۸۲

فرزاد قلندری خواستار راه اندازی ۱۲ سایت ارتباطی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار برای حل مشکلات ارتباطی این روستا ها شد و اظهار داشت: نیاز است در راستای تحقق مطالبات اهالی این امر اجرایی شود.

وی با اشاره به اجرای ۲۶۰کیلومتر فیبر نوری در شهر اردبیل تشريح كرد: انتظار می رود با حمایت وزارت مربوطه این پروژه تکمیل و مردم استفاده کنند.

فرماندار اردبیل بااشاره به مرزی بودن شهرستان اردبیل خواستار تقویت ارتباطات در حوزه مرزی شهرستان شد.

قلندری بر تقویت اینترنت و آنتن دهی در مراکز گردشگری شهرستان به ویژه هیر، سردابه وتالاب نئور شد و بيان كرد: دراین راستا باید برای رضایت مندی گردشگران و مردم اقدامات عملی صورت گیرد.

وي برتقویت اینترنت ودستگاه ارتباطی نوین در مراکز درمانی وبهداشتی وخدماتی شهرستان تاکید کرد و افزود: در برخی ازاین مراکز مشکلات آنتن دهی واینترنت جدی است که نیاز است برطرف شود.

 

فرماندار اردبيل تصريح كرد: برخی روستاهای محروم زیر ۲۰ خانوار هم درشهرستان نیازمند تحت پوشش قرارگرفتن اینترنت وآنتن دهی هستند و همچنین در ییلاقات شهرستان هم توجه ویژه به ارتقای ارتباطات است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها