به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، مهدی یونسی رستمی ضمن پوزش از مردم شریف استان اعلام کرد: بهمنظور مدیریت ناترازی انرژی، اتخاذ برخی تصمیمات و اجرای راهکارهایی از جمله تغییر ساعات کاری ادارات اجتنابناپذیر است.
استاندار مازندران، افزود: بر این اساس، از چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت، ساعات اداری از ۷ صبح آغاز خواهد شد و تا ۱۳ ادامه خواهد داشت؛ همچنین، بازه زمانی ۱۳ تا ۱۴ به صورت دورکاری در نظر گرفته شده است.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: همچنین، تا اطلاع ثانوی، روزهای پنجشنبه کلیه ادارات دولتی استان تعطیل خواهد بود.
وی ضمن قدردانی از همراهی اصناف، از آنان درخواست کرد که مصرف روشنایی را کاهش دهند و تا حد امکان در مصرف انرژی صرفهجویی کنند تا از تصمیماتی نظیر تعطیلی واحدهای صنفی، جلوگیری شود واز مردم و اصناف خاضعانه درخواست داریم در این مسیر با دولت و دستگاههای مسئول همراهی کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
امیررضا واعظی آشتیانی در گفت و گو با جام جم آنلاین ؛
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد