
به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، مهدی یونسی رستمی ضمن پوزش از مردم شریف استان اعلام کرد: بهمنظور مدیریت ناترازی انرژی، اتخاذ برخی تصمیمات و اجرای راهکارهایی از جمله تغییر ساعات کاری ادارات اجتنابناپذیر است.
استاندار مازندران، افزود: بر این اساس، از چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت، ساعات اداری از ۷ صبح آغاز خواهد شد و تا ۱۳ ادامه خواهد داشت؛ همچنین، بازه زمانی ۱۳ تا ۱۴ به صورت دورکاری در نظر گرفته شده است.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: همچنین، تا اطلاع ثانوی، روزهای پنجشنبه کلیه ادارات دولتی استان تعطیل خواهد بود.
وی ضمن قدردانی از همراهی اصناف، از آنان درخواست کرد که مصرف روشنایی را کاهش دهند و تا حد امکان در مصرف انرژی صرفهجویی کنند تا از تصمیماتی نظیر تعطیلی واحدهای صنفی، جلوگیری شود واز مردم و اصناف خاضعانه درخواست داریم در این مسیر با دولت و دستگاههای مسئول همراهی کنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد