اولویت دولت محلی برای جذب اعتبارات ملی و توسعه متوازن استان اردبیل

استاندار اردبیل گفت: اعتبارات استانی اردبیل نزدیک به ۷هزار و ۶۰۰میلیارد تومان است که در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته ولی اولویت اصلی استان جذب اعتبارات ملی است.
کد خبر: ۱۵۰۲۰۰۲

مسعود امامی یگانه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای استان ۱۲۷۰ میلیارد تومان است و همچنین برای اجرای ۱۹ پروژه ملی در حوزه‌های راه، راه‌آهن و آب و فاضلاب ۵۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در کنار آن ۸۲۰ میلیارد تومان هم برای ۱۷ پروژه ملی استان اردبیل پیش‌بینی شده است.

استاندار اردبیل در خصوص توزیع اعتبارات در استان اظهار کرد: پیش از این، توزیع اعتبارات براساس شاخص‌هایی بوده که این تصمیم در مقطع خاصی گرفته شده و لازم است این روند براساس وضعیت شهرستان‌ها مدیریت شود و اگر مرکز استان یا شهرستانی عقب مانده و فاصله بین شهرستان‌ها از هم زیاد می‌شود، این روند اصلاح شود.

امامی یگانه با تاکید بر لزوم انجام کار کارشناسی در این زمینه ادامه داد: لازم است نظرات مختلف اخذ شده و در جلسات شورای برنامه‌ریزی شاخص‌ها و اولویت‌ها بررسی شود.

وی با بیان اینکه مبنای ما تأمین و اجرای زیرساخت‌های استان است و این مسأله باید در توزیع اعتبارات لحاظ شود، گفت: در اولین شورای اداری امسال مقرر شد برش شهرستانی و دستگاهی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استخراج شود و لازم است معاونت عمرانی و اقتصادی استانداری با محوریت فرمانداران این برنامه را هم جمع‌بندی کنند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه اولویت اصلی در استان جذب اعتبارات ملی است، تصریح کرد: همه استان‌ها به فکر توسعه و جذب منابع ملی هستند و استان‌های کم‌برخوردار مانند اردبیل باید تلاش مضاعف داشته باشند چراکه در غیر این صورت فاصله ما با استان‌های توسعه‌یافته همچنان باقی می‌ماند.

وی با قدردانی از اهتمام و نوع نگاه نمایندگان به مسائل استان، خواستار برگزاری نشست‌هایی با فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برای مرور بودجه سال ۱۴۰۴ و برنامه هفتم توسعه شد و گفت: لازم است مسئولان ذی‌ربط ضمن آشنایی با ظرفیت‌های موجود در قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه پیگیر منابع مورد نیاز شهرستان و دستگاه تابع خود باشند.

امامی یگانه با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر ۲ موضوع سرمایه‌گذاری و استفاده از انرژی خورشیدی اظهار کرد: در زمینه انرژی خورشیدی لازم است اعتباری مازاد بر اعتبار استانی به‌صورت متمم در نظر گرفته شود و دستگاه‌ها بتوانند نسبت به نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به سفرهای شهرستانی، بر لزوم اجرایی شدن مصوبات این سفرها تأکید کرد و گفت: باید تعهداتی که مسئولان و مدیران در این سفرها می‌دهند اجرایی شود.

استاندار اردبیل خواستار پیگیری مدیران دستگاه‌ها برای جذب اعتبارات از محل ردیف‌های مختلف شد و گفت: دیدگاه ما توسعه متوازن استان اردبیل است و باید به تدریج شاخص‌هایی که تعریف شده را بررسی کرده و با ملاحظه عقب‌ماندگی‌ها و نیازهای استان، شرایط را مدیریت کنیم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها