مدیرعامل مخابرات خبر داد:

توسعه شبکه، تسریع در پروژه فیبر نوری و ارائه سرویس‌ های جدید

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، گفت: برای رفع مشکل کاهش درآمد در شرکت، توسعه شبکه در سطح تلکام که شامل افزایش ظرفیت‌ های هسته شبکه در استان‌ ها و همچنین پیشبرد پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌ و کارها است را با شتابی پنج برابری آغاز کردیم و بر خلق ارزش و درآمدزایی از طریق ارائه سرویس‌ های جدید متمرکز شدیم.
کد خبر: ۱۵۰۰۷۹۶

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌ و گو با خبرنگار سیتنا پیرامون بزرگ‌ ترین چالش این شرکت در سال‌ های اخیر، گفت: بزرگ‌ترین چالش مخابرات در سال‌ های اخیر، کاهش درآمدها بوده که شرکت را با مشکلات عدیده‌ ای مواجه کرده است. به جرات می‌ توان گفت طی هشت سال گذشته، به دلیل کاهش درآمد، شرکت مخابرات نتوانسته توسعه کافی در کشور داشته باشد و همین عدم توسعه، به مرور باعث تشدید کاهش درآمد نیز شده است.

وی در ادامه افزود:برای رفع این مشکل، دو راهبرد اساسی را در دستور کار قرار دادیم؛ نخست توسعه شبکه در سطح تلکام، که شامل افزایش ظرفیت‌ های هسته شبکه در استان‌ ها و همچنین پیشبرد پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها است. این پروژه از آبان‌ماه سال گذشته با شتابی پنج‌ برابری آغاز شد و قطعاً با جذب مشتریان جدید، وضعیت مالی شرکت نیز بهبود خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره راهبرد دوم نیز توضیح داد: تمرکز بر خلق ارزش و درآمدزایی از طریق ارائه سرویس‌های جدید بوده است. این موضوع نیز از آبان‌ماه سال گذشته کلید خورد، اقدامات اولیه انجام شده و بخشی از سرویس‌ها پیاده‌سازی شده‌اند. به زودی این خدمات به صورت تجاری عرضه خواهند شد.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

نیازمندی ها