رئیس بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان؛

ساماندهی مرز ریمدان و تسهیل در عملیات خروج کامیون‌های حمل گاز

مبین علی میر،رئیس بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان از ساماندهی مرز ریمدان و تسهیل در عملیات خروج کامیون‌های حمل گاز خبر داد.
مبین علی میر،رئیس بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان از ساماندهی مرز ریمدان و تسهیل در عملیات خروج کامیون‌های حمل گاز خبر داد.
کد خبر: ۱۴۹۹۷۴۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان مبین علی میر امروز گفت: عواملی مانند کمبودزیرساخت‌ها و تعطیلی یک هفته‌ای مرز پاکستان به مناسبت عید سعید فطر در افزایش ترافیک مرز ریمدان موثر بودند.

وی گفت: در طرف مقابل هم بعضا بدلیل مشکلاتی که بوجود می‌اید با محدودیت ورود کالا و ناوگان به کشور دوست وهمسایه پاکستان روبرو می‌شویم که سبب ایجاد صف طولانی در این بازارچه شده بوو خوشبختانه با رفع محدودیت‌ها از طرف پاکستان وتدابیر اتخاذ شده تجارت به روال عادی برگشته و ترافیک تا حد زیادی مرتفع گردیده 
میر گفت با ذکر اینکه امروز حداقل ۲۵۰ خودرو از مرز عبور کردند، گفت که «از امروز با تمهیدات انجام شده در تیرپارک هاو ساماندهی ورود وخروج از بازارچه مرزی مرزی ریمدان ساماندهی شده و روزی ۱۵۰ تا ۲۰۰ تانکر خروجی داریم.»

مبین علی میر گفت که باتامین اعتیاری بالغ با ۳۵ میلیارد تومانی و افزایش تعداد لاین‌ها به ۲ لاین ورودی و ۲ لاین خروجی سرعت و فعال‌سازی سامانه الکترونیکی نوبت دهی ترافیک مرز ریمدان را کاهش می‌دهیم.

گذرگاه مرزی «ریمدان» که گذرگاهی مرزی میان کشور ایران و کشور پاکستان است، در استان سیستان و بلوچستان واقع شده و به عنوان یکی از مهم‌ترین محور‌های مبادلات بین المللی و ترانزیت کالا ایفای نقش می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها