زن متهم در اعترافات خود گفت: مجتبی علاقه ای به حضور در مدرسه نداشت و مدام سعی می کرد از مدرسه فرار کند. صبح روز حادثه او را به مدرسه بردم و زمانی که به خانه آمدم ، حوالی ساعت 11 او به خانه بازگشت و زمانی که لباسهای خاکی او را دیدم متوجه شدم بار دیگر از مدرسه فرار کرده است.
از این رفتار او بشدت عصبانی شدم و بار دیگر درد معده به سراغم آمد، در یک لحظه کنترل خود را از دست داده و روسری خود را به دور گردن او انداخته و فشار دادم و زمانی به خود آمدم که متوجه شدم او بی حال نقش زمین شده است. وی افزود: پس از این ماجرا بشدت ترسیدم و به سرعت خانه را ترک کرده و به مدرسه رفتم و سراغ او را از مسوولان مدرسه اش گرفتم ، اما آنها عنوان کردند، مجتبی به مدرسه نیامده است. وقتی به خانه آمدم و کنار جسد مجتبی ایستاده بودم ، شوهرم که برای خرید از خانه خارج شده بود، به خانه آمد و هر دو او را به درمانگاه منتقل کردیم.
صدور قرار قانونی
به دنبال این اعترافات ، بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی با صدور قرار قانونی ، متهم را برای ادامه تحقیقات در اختیار ماموران پلیس آگاهی قرار داد.