کارت هوشمند برای ممانعت از خرید سیگار به وسیله کودکان و نوجوانان
دولت ژاپن در اقدام قابل توجهی برای ممانعت از استعمال دخانیات به وسیله کودکان و نوجوانان اعلام کرد از سال آینده کارت هوشمند خرید سیگار توزیع می شود.
کد خبر: ۱۴۹۷۹۵
به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره، براساس بیانیه دولت ژاپن، فقط افراد 20 سال به بالا می توانند از این کارت استفاده کنند.
این بیانیه افزود: از اول ماه ژوئیه سال آینده میلادی، 570 هزار ماشین فروش سیگار در ژاپن مستقر می شود که از خریداران درخواست می کند کارت هوشمند "تاسبو" را وارد کنند.
ماشین مذکور پس از دریافت کارت هوشمند، چهره فرد سیگاری را به نمایش می گذارد و از فروش سیگار به افراد زیر 20 سال ممانعت می کند.
کارت آبی تاسبو مانند کارت پول الکترونیکی به وسیله مرکز تنباکو ژاپن به صورت رایگان توزیع می شود.
این مرکز که 780 میلیون دلار برای خرید ماشین های هوشمند هزینه کرده بر این باور است سیستم جدید از ابتلای جوانان و کودکان به سیگار جلوگیری خواهد کرد.