
به گزارش فردای همدان، احمد شانیان در آیین افتتاح شرکت فرآورده های غذایی خوش طعم پودر ماد، اظهار داشت: در شهرستان رزن ۴۷ واحد صنعتی با اشتغال ۱۳۲۸ نفر در حال فعالیت است که حکایت از توسعه صنعتی استان دارد.
وی افزود: در سه سال گذشته هشت واحد تولیدی تعطیل در این شهرستان احیا و به چرخه تولید بازگشت و یکی از این واحدها شرکت تیوان صنعت است که امروز مورد بازدید استاندار و تیم اقتصادی استان قرار گرفت.
مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان همدان خاطرنشان کرد: امروز شاهد افتتاح شرکتی هستیم که طرح توسعه شرکت بینا رزن به شمار می آید و با حمایت دولت و پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ احداث و راه اندازی شد.
شانیان با قدردانی از استاندار همدان گفت: حمایتهای ویژه مقام ارشد استان موجب دلگرمی صاحبان صنایع و تولیدکنندگان استان و همچنین جذب سرمایه گذاران جدید در این منطقه شده است.
وی از دیگر واحدهای در حال ساخت در شهرستان رزن به طرح توسعه کارخانه سیمان اکباتان اشاره کرد و افزود: این طرح با ۵۰ درصد پیشرفت در حال اجرا است که نیازمند اختصاص تسهیلات برای تکمیل و راهاندازی است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد