چهار یادداشت تفاهم همکاری و یک بیانیه مشترک در اولین روز سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به ارمنستان بین دو کشور امضا شد.
سند تاسیس کنسولگری در قلمرو دو کشور یکی از تفاهمنامههایی بود که توسط وزیران امور خارجه ایران و ارمنستان امضا شد.
دومین سند همکاری بین ایران و ارمنستان در ارتباط با فعالیتهای بانکی بین بانک مرکزی ایران و ارمنستان بود که"جوادیان" معاون رییس بانک مرکزی ارمنستان و "مهدی صفری" معاون وزیر امورخارجه آن را امضا کردند.
سند سرمایهگذاری ایران و ارمنستان سومین یادداشت تفاهم امضا شده در این سفر بود که بین آژانس توسعه اقتصادی در ارمنستان و سازمان توسعه سرمایه گذاری های فنی و اقتصادی ایران منعقد شد. داود کیان رییس آژانس توسعه اقتصادی ارمنستان و مهدی صفری این تفاهمنامه را امضا کردند.
سند احداث نیروگاه برق بادی «B.O.O» در ارمنستان چهارمین سند امضا شده بین دو کشور بود که به امضای میرتابع رییس شرکت صبانیروی ایران و سیموسیمیان معاون وزیر انرژی ارمنستان رسید.
همچنین بیانیه مشترک دو کشور دیگر سندی بود که درپایان مذاکرات روسای جمهور دو کشور از سوی محمود احمدی نژاد و روبرت کوچاریان به امضا رسید.
رییس جمهوری اسلامی ایران، بعد از ظهر دوشنبه به وقت محلی در راس هیات سیاسی و اقتصادی و به دعوت از رییس جمهوری ارمنستان وارد ایروان شد.
احمدی نژاد در این سفر دو روزه علاوه برملاقات و مذاکره با رییس جمهوری ارمنستان، در مجلس شورای ملی این کشور سخنرانی خواهد کرد.
اعطای دکترای افتخاری و مدال به رییس جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی "ایروان" و سخنرانی دراین دانشگاهاز دیگر برنامههای سفر احمدی نژاد به ارمنستان است.
قرار است رییس جمهوری در روز دوم سفر خود به ارمنستان با ایرانیان مقیم این کشور دیدار و گفت و گو کند.