فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد؛

پلمب ۵ واحد صنفی

فیروز محمودی،فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد گفت: در قالب اجرای طرح نظارت و کنترل بر اصناف در سطح شهرستان ۵ واحد صنفی متخلف پملب شد.
فیروز محمودی،فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد گفت: در قالب اجرای طرح نظارت و کنترل بر اصناف در سطح شهرستان ۵ واحد صنفی متخلف پملب شد.
کد خبر: ۱۴۹۵۰۲۶

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار کرد: باهدف ارتقای امنیت اجتماعی و شناسایی صنوف متخلف طرح نظارت و کنترل بر اصناف به مدت ۷۲ ساعت توسط مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان پارس‌آباد اجرا شد.

وی افزود: در این طرح فعالیت متصدیان ۶۲ واحد صنفی مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت که از بازخورد‌های اجرای این طرح پلمب ۵ واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط و فعالیت غیرمجاز متصدیان و صدور اخطار پلمب و تذکر لسانی برای متصدیان ۱۷ واحد صنفی اشاره کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات صنفی با شماره‌تلفن ۱۱۰ پلیس تماس و موضوع را اعلام کنند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها