به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادیزاده با اشاره به ظرفیت و توانمندی شهرستان محمودآباد در زمینه توسعه پرورش قارچ و اقبال بهرهبرداران، بویژه زنان روستایی در این بخش، گفت: با توجه به اهمیت زمین به عنوان بستر کشت و تولید، امکان پرورش قارچ در فضای محدود و به صورت قفسه ای از مزایای این فعالیت بخش کشاورزی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه این شهرستان دارای یک کارگاه صنعتی و 15 کارگاه سنتی پرورش قرچ خوراکی است، افزود: سالانه 76 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی بیان کرد: ذخیره بالای زیستی ویتامین B12 و D موجود در قارچ و نقش این ریزمغذیها در درمان کم خونی و پوکی استخوان و ترکیب مناسب اسیدآمینه های ضروری باعث افزایش ارزش غذایی این محصول شده است.
این مسؤول تصریح کرد: در حال حاضر با ترویج و فرهنگ سازی تغذیه سالم، رفتارهای تغذیهای مردم تا حدود زیادی اصلاح شده و قارچ به عنوان یک منبع پروتئینی باکیفیت در سبد غذایی اکثر خانوارها قرار گرفته است.
هادیزاده در پایان گفت: با توجه به امکان پرورش این محصول در تمام فصول، بازارپسندی مطلوب، هزینه نسبتاً پایین و توجیه اقتصادی مناسب، پرورش قارچ زمینه بالقوه برای افزایش ضریب اشتغال بویژه مشاغل خرد و کوچک در بخش زنان روستایی را فراهم می کند