دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی استان؛

دانشگاه‌های علوم‌پزشکی اردبیل و محمدعلی جناح پاکستان تفاهم‌نامه امضا کردند

دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با دانشگاه محمدعلی جناح پاکستان تفاهم‌نامه مشترک به منظور همکاری در زمینه‌های علمی و آموزشی و تحقیقاتی امضا کردند.
دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با دانشگاه محمدعلی جناح پاکستان تفاهم‌نامه مشترک به منظور همکاری در زمینه‌های علمی و آموزشی و تحقیقاتی امضا کردند.
کد خبر: ۱۴۹۴۹۴۶

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، این تفاهم‌نامه از سوی دکتر بهزاد داورنیا رییس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل و پروفسور محمد عظیم کامران رییس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه محمدعلی جناح کراچی پاکستان امضا شد.

دو طرف در این تفاهم‌نامه متعهد شدند در خصوص تبادل تجارب و دانش در حیطه تشخیص و درمان بیماری‌ها، سازماندهی و اجرای برنامه‌های آموزشی برای کادر پزشکی و توسعه فعالیت های تحقیقاتی، همکاری کنند.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل که از سال ۱۳۷۲ و همزمان با استان شدن اردبیل فعالی خود را آغاز کرده، هم اکنون با ۳۱۲ نفر عضو هیات علمی، حدود چهار هزار نفر دانشجو، در ۴۰ رشته تحصیلی و ۹ دانشکده مجزا مشغول فعالیت و خدمات علمی و آموزشی، بهداشتی و درمانی است.

این مرکز دانشگاه در مقطع دکتری تخصصی بیماریهای داخلی، بیماریهای زنان و زایمان، بیماریهای اطفال، جراحی عمومی، بیهوشی و مراقبت‌های ویژه، ارتوپدی، نورولوژی و در مقطع دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و در مقطع کارشناسی ارشد رشته بیوشیمی بالینی و در مقطع کارشناسی رشته فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، هوشبری، پرستاری، مامائی، فوریت‌های پزشکی، اتاق عمل، بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای مشغول فعالیت علمی و آموزشی است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همچنین دارای ۹ مرکز تحقیقاتی ۳۱۹ طرح تحقیقاتی در دست مطالعه، ۹۵ طرح فناورانه مصوب، ۵۸ واحد فناور مرکز رشد و ۶۷ اختراع داخلی ثبت شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها