رئیس جهاد کشاورزی لرستان:

بیش از ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان تثبیت شد

خرم‌آباد-جام جم آنلاین - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تثبیت بیش از شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد.
خرم‌آباد-جام جم آنلاین - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تثبیت بیش از شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۹۴۰۸۹

به گزارش جام جم آنلاین، سید عماد شاهرخی ظهر در حاشیه کمیسیون رفع تداخلات اراضی کشاورزی لرستان، اظهار داشت: یکی از مشکلات اسناد قدیمی یا فاقد سند بودن اراضی زراعی و باغی است که موجب تغییر کاربری‌های غیرمجاز در این اراضی می‌شود که با صدور اسناد تک‌برگ آمار صحیحی از اراضی کشاورزی به دست می‌آید و می‌توان برنامه‌های مدیریتی اراضی برای حفظ کاربری و استفاده از ظرفیت آنها در تولید محصولات باکیفیت کشاورزی اجرا کرد.
وی عنوان کرد: لازمه صدور اسناد تک‌برگ اراضی کشاورزی اجرای رفع تداخلات پلاک‌های مشمول مقررات موازی امور اراضی منابع ملی و تثبیت اراضی غیر ملی است که تسریع در رفع تداخلات در راستای اتمام پلاک‌های مشمول تا پایان سال در دستور کار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: در این کمیسیون ۱۵ پلاک از اراضی استان به مساحت حدود ۲۲ هزار و ۳۷۸ هکتار مطرح و بررسی شد که در نهایت میزان بیش از شش هزار و ۲۴۵ هکتار به‌عنوان اراضی غیر ملی تثبیت شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها