به گزارش جام جم آنلاین، سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده در نشستی صمیمانه با قاسم عوضبیگی تهیهکننده و کارگردان، محمد طادی مجری و عباس مریدی روابط عمومی برنامه «نوسان» دیدار کرد.
عوامل برنامه در ابتدای این نشست گزارشی از روند محتوایی «نوسان» از ابتدای عملیات طوفان الاقصی تاکنون ارائه کردند. میزان استقبال مخاطبان «نوسان» از ویدئوها و بخشهای مرتبط با قدرت موشکی ایران و اهمیت و اتفاقات خوب رسانهای در نیروی هوا فضای سپاه از دیگر موضوعاتی بود که در این دیدار مطرح شد.
همچنین سردار حاجیزاده ضمن تقدیر و تشکر از اجرای درخور مجری و عوامل برنامه بابت یک سال و نیم تلاش در عرصه رسانه تاکید کرد که توان رسانهای در دنیای امروز جزو مهمترین مولفههای قدرت هر کشوری به حساب میآید. وی با اشاره به دست برتر رسانهای جبهه مقاومت و حماس در تبادل اسرا، آن را نمونه بارز یک کار رسانهای قوی دانست و حمایت ویژه از رسانه و کارهای خوب رسانهای را کاری ضروری و لازم برشمرد.
در پایان این نشست مقرر شد در مواردی ویژه، روایت برخی اتفاقات جدید عرصه هوا فضای کشور بر عهده تیم برنامه «نوسان» باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در دیدار با جهانگیر الماسی به بررسی ابعاد و معناهای وطندوستی پرداختیم