دستگیری بازرس قلابی به اتهام کلاهبرداری از ثروتمندان
مردی که با عناوین جعلی ، مردان ثروتمند را شناسایی و اقدام به کلاهبرداری میلیونی از آنها می کرد، از سوی ماموران اداره اطلاعات امنیت عمومی پایتخت دستگیر شد.
کد خبر: ۱۴۸۸۱۱
اوایل اردیبهشت امسال گزارشی از حراست مجلس شورای اسلامی به سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران ارسال شد، مبنی بر این که مردی به نام مهدی با جعل عنوان یکی از کارکنان بازرسی مجلس شورای اسلامی از 2 شهروند، میلیون ها تومان کلاهبرداری کرده است.
به دنبال این گزارش ، پرونده ای تشکیل شد و از سوی قاضی صابری زفرقندی ، سرپرست دادسرای فرودگاه مهرآباد تهران در اختیار بازپرس مهاجری رئیس شعبه یک دادسرا قرار گرفت و تحقیق از شاکیان آغاز شد.
ردپای بازرس قلابی در کلاهبرداری 28 میلیونی
یکی از شاکیان در اظهاراتش ، به بازپرس مهاجری گفت: من کارخانه ساخت قطعات بتون در کشور سوئد دارم ، چندی پیش ، برای ساخت کارخانه ای در ایران به شمال کشور رفتم و قطعه زمینی خریدم. چند هفته قبل ، وقتی برای انجام کارهای اداری ملکم ، به یکی از اداره های تهران رفته بودم با مردی به نام مهدی آشنا شدم ، او با معرفی خود به عنوان داماد یکی از مقام های عالی رتبه کشور و بازرس مجلس شورای اسلامی ادعا کرد که می تواند کارهایم را سر و سامان دهد.
به این ترتیب ، به او اعتماد کردم. چند هفته بعد، وی تلفنی با من تماس گرفت و خواست 28 میلیون تومان به حساب مالی اش واریز کنم تا از یکی از شرکتهای دولتی ، با قیمت پایین تر برایم محموله میلگرد خریداری کند. بنا بر این خواسته اش را پذیرفتم و پول درخواستی را به حساب وی واریز کردم. از آن روز به بعد، مهدی مرد کلاهبردار یکباره ناپدید شد و هیچ محموله ای دریافت نکردم و وقتی برای یافتن وی به مجلس شورای اسلامی مراجعه کردم ، متوجه شدم چنین کارمندی در آنجا مشغول به کار نیست و او بازرس قلابی بوده است.
به دنبال شکایت این مرد و شاکی دیگر که بازرس قلابی از وی 18 میلیون تومان کلاهبرداری کرده بود، چهره نگاری رایانه ای از متهم فراری صورت گرفت و ماموران اداره اطلاعات امنیت عمومی تهران ، جستجوی ویژه ای را برای یافتن بازرس قلابی آغاز کردند تا سرانجام چند روز پیش ، مخفیگاه متهم فراری در تهران شناسایی و وی دستگیر شد. با انتقال متهم به مرکز پلیس ، او مورد بازجویی قرار گرفت و راز کلاهبرداری های میلیونی اش را فاش کرد و برای ادامه تحقیقات به شعبه یکم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران منتقل شد.
اعتراف مرد چند چهره
مرد کلاهبردار در اظهاراتش گفت: پس از شناسایی افراد ثروتمند به بهانه این که موقعیت اجتماعی خوبی دارم و می توانم مشکلات اداری آنها را درخصوص نداشتن سندهای ثبتی املاکشان در شمال کشور حل کنم ، آنها را فریب می دادم و وانمود می کردم که از اقوام و داماد افراد عالی رتبه کشورم و اکنون یکی از بازرس های مجلس شورای اسلامی هستم.
به این ترتیب از آنها می خواستم تا مبالغی به حسابم واریز کنند و بعد دفتری دروغین در خیابان بهار تهران راه اندازی کردم تا اعتماد سوژه های خود را بهتر جلب کنم و به این طریق 2مرد دیگر را هم به دفترم دعوت و پس از فریب آنها، 9میلیون تومان دریافت کردم و آن دفتر را تحویل مالک وی دادم و شبانه محل را ترک کردم.
عناوین جعلی برای کلاهبرداری
به این ترتیب ، ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند که مرد شیاد با معرفی خود به عناوین جعلی بازرس مجلس شورای اسلامی ، مشاور رئیس جمهور، مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی و سفیر سابق ایران در یکی از کشورهای اروپایی ، اقدام به کلاهبرداری های میلیونی کرده است. بنا بر این گزارش ، متهم با قرار قانونی بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد، افرادی که از متهم شکایت دارند، می توانند به شعبه یکم بازپرسی دادسرای فرودگاه مهرآباد تهران مراجعه کنند.