به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المسیره، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیهای از حمله جدید نیروهای یمنی علیه رژیم صهیونیستی خبر داد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: نیروی موشکی یک هدف نظامی دشمن اسرائیلی را در منطقه یافای اشغالی (تلآویو) با موشک بالستیک فراصوت فلسطین ۲ هدف قرار داد.
یحیی سریع ادامه داد: این عملیات در قالب مرحله پنجم تشدید اقدامات در راستای یاری مظلومیت ملت فلسطین و در واکنش به جنایتهای پیاپی در حق آنان انجام گرفت.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: ما به تداوم عملیات نظامی خود و حمله به تمامی اهداف دشمن اسرائیلی در سرزمینهای اشغالی ادامه میدهیم.
سریع گفت: عملیات ما تنها با توقف تجاوز به غزه و لغو محاصره آن متوقف خواهد شد.
وی افزود: ما و ملت عزیز و مبارز یمن بر آمادگی جهت رویارویی با هرگونه تجاوز اسرائیلی آمریکایی با عملیات نظامی منحصر به فرد و مؤثر بیشتر خود تاکید میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است