ارتباط پنهانی مقتول با دخترم مرا وادار به جنایت کرد

مردی که به اتهام قتل جوان 20 ساله ای در زندان به سر می برد، روز گذشته هنگام محاکمه در دادگاه کیفری استان تهران ادعا کرد برای حفظ آبروی دخترش ، مرد جوان را به قتل رسانده است.
کد خبر: ۱۴۸۲۸۴

28 بهمن سال گذشته یکی از کارکنان دادسرای عمومی و انقلاب رباطکریم با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و از زخمی شدن جوانی از سوی مرد میانسالی اطلاع داد.
به دنبال این تماس ماموران با اعزام به محل حادثه مرد زخمی را به نام علی برای درمان به بیمارستان منتقل کردند، اما وی بر اثر شدت خونریزی روی تخت بیمارستان جان باخت.
به این ترتیب ، جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل شد و ماموران با اطلاعاتی که از شاهدان حادثه به دست آوردند، روز بعد از حادثه موفق به دستگیری قاتل فراری در حوالی محل قتل شدند.
کیومرث ، متهم به قتل در بازجویی های پلیسی به قتل مرد جوان اعتراف کرد و گفت: او پس از ارتباط پنهانی با دخترم ، حاضر به ازدواج با وی نبود تا آبروی خانوادگی ام حفظ شود، بنابراین پس از خارج شدن از دادسرا با چاقو او را زخمی و فرار کردم. متهم به قتل پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شد و روز گذشته برای محاکمه در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران حضور یافت.
ابتدای جلسه دادگاه ، دادیار خاکی ، نماینده دادستان در دادگاه های کیفری استان تهران به تشریح کیفرخواست پرداخت و برای متهم تقاضای مجازات قانونی کرد و اولیای دم هم تقاضای قصاص کردند. سپس قاضی کوه کمره ای ، رئیس شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران از متهم به قتل خواست در جایگاه قرار گیرد و از خود دفاع کند.

متهم: ناخواسته مرد جوان را کشتم

کیومرث ، متهم به قتل در اظهاراتش گفت: من ناخواسته مرد جوان را به قتل رساندم. دخترم 20 روز قبل از حادثه به دنبال آشنایی با مقتول ، از منزل متواری شده بود تا این که متوجه شدم آنها در منزلی پنهان شده اند. بنابراین ماجرا را به پلیس اطلاع دادم و آنها دستگیر شدند. روز حادثه برای رسیدگی به پرونده به دادسرا رفتیم. مدام از مقتول می خواستم به خاطر حفظ آبروی خانوادگی ام با دخترم ازدواج کند، اما به حرفهایم توجهی نمی کرد تا این که یک لحظه عصبانی شدم و با چاقو به او حمله ور شدم که عاقبت وی جان خود را از دست داد.
بنابر این گزارش ، متهم به قتل با تجدید قرار بازداشت موقت روانه زندان شد و قاضی کوه کمره ای ، رئیس دادگاه شعبه 74 کیفری استان تهران به همراه 4 قاضی مستشار وارد شور شد تا حکم قضایی مربوط بزودی صادر شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها