اسماعیل جباری در حاشیه نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور گلستان اظهار کرد: ماهی قزل آلا تولیدی در گلستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده اما متاسفانه این موضوع آنطور که باید معرفی و شناخته نشده که نیاز است در حوزه برندسازی این محصول اقدامات جدی تری انجام شود.
مدیرکل شیلات و آبزی پروری گلستان افزود: نقاط سردسیر استان بهترین مکان برای پرورش ماهی سردابی است.
وی با اشاره به اینکه در مناطق پایین دست استان گلستان پرورش ماهیان در قفس انجام می شود، خاطرنشان کرد: در فصل پاییز با خنک شدن هوا می توانیم پرورش ماهیان سردابی را در دریا و چاه های آب کشاورزی نیز داشته باشیم.
جباری خاطرنشان کرد: در گلستان حدود هزار و ۳۰۰ تن ماهیان سردابی تولید می شود که اغلب تولیدات در استان مصرف و مازاد آن به استان های دیگر صادر می شود.
وی با اشاره اینکه در گلستان هر رودخانه می تواند جایگاهی برای پرورش ماهی قزل آلا باشد، بیان کرد: قزل آلای گلستان از کیفیت بالای برخوردار است.
به گفته مدیرکل شیلات استان گلستان، با توجه به کیفیت بالای ماهی قزل آلای تولیدی در گلستان و بهره وری بیشتر از ماهی قزل آلا، پرورش دهندگان این ماهی باید برندسازی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی یادآورشد: متاسفانه کیفیت بالای قزل آلا حتی برای گلستانی ها نیز ناشناخته است، اما استان های هم جوار از کیفیت بالای این محصول مطلع بوده و با قیمت بالاتری ماهی قزال آلای گلستان را خریداری می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: