جام جم آنلاین - خوزستان، بهروز حقیقی ظهر امروز (دوشنبه 7 آبان) گفت: بیش از ۱۸۸ هزار رأس دام سبک و سنگین در سطح شهرستان علیه بیماری تب برفکی واکسینه شدند.
وی افزود: طرح واکسیناسیون دام ها علیه بیماری تب برفکی به صورت رایگان با اولویت دام های عشایر و دامداری های سنتی انجام شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمزگفت: بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی مسری در دام ها است که شیوع آن میتواند خسارات اقتصادی زیادی را باعث شود.
حقیقی افزود: دامداران به منظور پیشگیری از این بیماری با اکیپ های فنی دامپزشکی همکاری نمایند و نسبت به رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای در دامداری خود اقدام و از هر گونه تردد بی مورد به دامداری ها خودداری کنند.
وی علایم این بیماری را تب بالا، کاهش شدید تولید شیر، بی اشتهایی و افسردگی شدید، تشکیل وزیکول های حاوی مایع سروزی و شفاف در مخاط دهان زبان و بالشتک دندانی و همچنین ناحیه تاج سم و فضای بین انگشتی عنوان کرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز اظهار کرد: این بیماری منجر به لنگش شدید و اگر در ناحیه دهان باشد منجر به ریزش شدید بزاق و اشکال در تغذیه و در نتیجه کاهش شدید وزن حیوان و کاهش شدید تولید شیر می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: