به گزارش جام جم آنلاین، رقابتهای موتوسواری کاپ آسیا به میزبانی تایوان برگزار شد و «یاسین کارخانه» به عنوان جوانترین موتورسوار ایران در این رقابتها به عنوان هشتم دست پیدا کرد.
در این رقابت سخت که ۱۱ موتورسوار از کشورهای مختلف حضور داشتند، یاسین کارخانه با عنوان هشتمی به کار خود پایان داد. این سومین اعزام بین المللی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی در سال جاری بود.
مازیار ناظمی رئیس فدراسیون، ضمن تقدیر از تلاشهای این ورزشکار آیندهدار، بر ضرورت حضورهای بیشتر و منظم در مسابقات بینالمللی تأکید کرد و گفت: «چنین حضورهایی به تدریج استعدادها و توانمندیهای ورزشکاران ایران را شکوفا خواهد کرد.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد