بن بست مذاکرات پارس ال.ان.جی به دلیل فشار فرانسه نیست
شانا: مدیر شرکت نفتی «توتال» فرانسه گفت: این شرکت مذاکرات دشواری در خصوص مشارکت در طرح پارس ال.ان.جی ایران دارد، اما تاکید کرد فشارهای دولت فرانسه در این باره بی تاثیر است.
کد خبر: ۱۴۷۲۳۲
به نقل از «داو جونز» از لندن ، کریستوف دومارژری روز سه شنبه (سوم مهر) در کنفرانسی در پایتخت انگلیس گفت : فشارهای دولت فرانسه تاثیری بر مذاکرات شرکت توتال با ایران نداشته است ، زیرا قراردادی برای امضا بین دو طرف به دست نیامده است.
دومارژری با این حال گفت: دشواری هایی در مذاکرات با ایران درباره طرح پارس ال.ان.جی وجود دارد که موجب شده است وضعیت توتال در این طرح در حالت تعلیق و بن بست قرار بگیرد.
این طرح در آینده قادر به تولید سالانه 10 میلیون تن ال.ان.جی از ذخایر گازی میدان پارس جنوبی در خلیج فارس خواهد بود.
سرپرست وزارت نفت روز یکشنبه (25 شهریور) درباره نهایی شدن مذاکرات ایران و شرکت توتال در فاز 11 پارس جنوبی گفت: شرکت توتال قیمتی که در عقد این قرارداد اعلام کرده است ، قیمت بالایی است.
در حالی که بیشتر کشورهای اروپایی بر ادامه سرمایه گذاری در ایران تاکید کرده اند، نیکولا سارکوزی ، رئیس جمهوری فرانسه ، اعلام کرده که از شرکتهای «توتال» و «گاز دو فرانس» (ژ.د.اف) خواسته است از سرمایه گذاری در ایران خودداری کنند.