استقبال رسمی نخست وزیر عراق از رئیس جمهوری اسلامی ایران

رئیس جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه در محل فرودگاه بین‌المللی بغداد مورد استقبال رسمی نخست وزیر عراق قرار گرفت.
کد خبر: ۱۴۷۲۲۳۴

به گزارش جام جم آنلاین، مسعود پزشکیان که به دعوت رسمی آقای «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق به این کشور سفر کرده است، در بدو ورود و در محل فرودگاه بین‌المللی بغداد به شکل رسمی از سوی وی مورد استقبال قرار گرفت.

در مراسم استقبال رسمی از رئیس جمهوری اسلامی ایران پس از نواختن سرود ملی دو کشور، دکتر پزشکیان و السودانی از یگان تشریفات حاضر در محل سان دیدند و سپس مقامات عالی‌رتبه همراه را به یکدیگر معرفی کردند.

پزشکیان پس از مراسم استقبال رسمی به محل کاخ ریاست جمهوری عزیمت می‌کند تا با آقای «عبداللطیف رشید» رئیس جمهوری عراق دیدار کند.

رئیس جمهوری اسلامی ایران سپس در محل کاخ نخست وزیری با السودانی دیدار خواهد کرد و پس از آن نیز نشست مشترک اعضای هیات‌های عالی رتبه دو کشور برگزار خواهد شد.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز پیش از عزیمت به عراق در گفت وگو باخبرنگاران در فرودگاه تهران با تاکید بر اینکه سفر به عراق آغاز دوره‌ای جدید از توسعه و تعمیق تعاملات و روابط با کشورهای اسلامی و همسایه است، گفت: در این سفر علاوه بر امضای توافقنامه‌های همکاری از شهرهای شیعه‌نشین و کردنشین عراق نیز دیدار خواهیم کرد.
 
وی گفت: ما به شهرهای شیعه نشین عراق و بصره می‌رویم، به شهرهای کردنشین اربیل و سلیمانیه نیز سفر می‌کنیم، این سفر، سفر بسیار خوبی در ایجاد ارتباطات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خواهد بود.
 
مسعود پزشکیان تصریح کرد: امیدوارم با کشورهای اسلامی که آغاز آن از عراق است، رابطه خوب و صمیمانه و برادرانه داشته باشیم و مشکلاتی که می تواند وجود داشته باشد را به امید خدا از سر راه برداریم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها