پیش بینی بارش های نرمال پاییز در خراسان جنوبی

بارش های پاییزه در خراسان جنوبی نرمال پیش بینی شده است.
کد خبر: ۱۴۷۱۵۶۳

پیش بینی بارش های نرمال پاییز در خراسان جنوبی

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر کل هواشناسی خراسان جنوبی با بیان اینکه بارندگی نرمال پاییز در خراسان جنوبی ۱۹ میلی‌متر است گفت: پیش بینی می شود بارش ها پاییز امسال در خراسان جنوبی نزدیک به نرمال باشد.

نخعی در خصوص پیش بینی دمای هوا در پاییز امسال افزود: دمای هوا در استان شهریور و مهر تا نیمه آبان نرمال، از نیمه آبان تا نیمه آذر نیم تا یک درجه گرمتر از نرمال و از نیمه آذر تا نیمه دی برای مرکز و شرق استان ۱ تا ۲ درجه بالاتر از نرمال خواهد بود.

دمای نرمال پاییز در خراسان جنوبی ۱۴.۹ درجه سلسیوس است.

مدیر کل هواشناسی خراسان جنوبی همچنین گفت: از مهر سال ۱۴۰۲، ۱۲۶ میلیمتر در خراسان جنوبی باران باریده است؛ این میزان پارسال ۹۶.۹ میلیمتر و در دراز مدت ۱۲۲ میلیمتر بوده که  نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد و نسبت به بلند مدت ۴ دهم درصد افزایش دارد.

نخعی افزود: حاجی آباد با ۲۷۴.۱میلیمتر بیشترین بارندگی را داشته است.

وی با بیان اینکه در دوره آماری ۱۰ ساله منتهی به تیر ماه ۹۸.۷ درصد مساحت استان درگیر خشکسالی متوسط و شدید هستند گفت: ۸۰ درصد مساحت شهرستانهای بیرجند، خوسف، طبس و نهبندان  با خشکسالی شدید هستند.

۷۶.۹ درصد از مساحت استان  با خشکسالی شدید و ۲۱.۸ درصد با خشکسالی متوسط مواجه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها