حمله پهپادی و موشکی به سرزمین‌ های اشغالی از سمت لبنان

منابع رسانه‌ای از حمله پهپادی وموشکی به سرزمین‌ های اشغالی از سمت لبنان و به صدادرآمدن آژیر هشدار در بخش‌های گسترده‌ای از فلسطین اشغالی خبر می‌دهند.
کد خبر: ۱۴۷۰۴۸۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از الجزیره، مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی هدف حملات پهپادی و موشکی از سمت جنوب لبنان قرار گرفته است.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که مناطق شمالی سرزمین‌ های اشغالی همزمان با بازدید رئیس ستاد کل ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی، هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته است.

خبرنگار شبکه المنار گزارش داد که پهپادهای انتحاری به سوی الجلیل غربی در شمال سرزمین‌های اشغالی روانه شده‌اند و آژیر هشدار در ۱۵ شهرک صهیونیست‌نشین فعال شده است.

خبرنگار المنار تاکید کرد که خبرهایی مبنی بر نفوذ پهپادهای مقاومت به سرزمین‌های اشغالی و رسیدن آن‌ها به منطقه اشغالی «اییلیت هشاحر» در الجلیل علیا مخابره شده است.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز از انفجار ۲ پهپاد انتحاری در منطقه اشغالی «اییلیت هشاحر» در الجلیل علیا خبر داد.

رسانه صهیونیستی کان گزارش داد: یک روز پس از اقدام پیشدستانه بازهم صدای آژیر در مناطق مختلف الجلیل به صدا درآمد و اوضاع همچنان مانند قبل است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها