اختلاف دو وزارتخانه برای احداث شهر جدید سیراف در عسلویه رفع شد
فارس: با پیگیریهای سازمان بازرسی کل کشور عملیات احداث شهر جدید سیراف در منطقه عسلویه که به علت اختلاف دو وزارتخانه نفت و مسکن و شهرسازی متوقف شده بود، مجددا9 آغاز شد.
کد خبر: ۱۴۶۹۰۲
روابطعمومی سازمان بازرسی کل کشور گزارش داد: پس از آن که اقدام قانونی وزارت مسکن و شهرسازی در تملک 11 هزار هکتار از اراضی منطقه و تهیه طرح مکانیابی برای ساختن شهر جدید سیراف (علی رغم طی مراحل قانونی آن در شورای عالی شهرداری و معماری ایران) مورد اعتراض وزارت نفت قرار گرفت ، عملیات احداث این پروژه به دستور وزیر وقت مسکن در تیر ماه سال 84 متوقف شد. توقف این پروژه با توجه به ضرورت و اهمیت احداث این شهر موجب بروز برخی تنشهای اجتماعی و بیاعتمادی مردم در سطح منطقه شد.
سازمان بازرسی کل کشور با انعکاس این موضوع به مسؤلان ذیربط و پیگیری و برگزاری جلسات کارشناسی بین مسؤولان دو وزارتخانه نفت و مسکن و شهرسازی مشکلات مربوط را مرتفع نموده و در سال 85 ، اقدامات لازم جهت عملیات اجرایی آن آغاز شد. شرکت عمران شهرهای جدید نیز در اواخر فروردین 86 مبادرت به فراخوان عمومی برای جذب سرمایهگذار نمود.