شهردار تهران گفت: از فعالیت کوره پزخانه های جنوب تهران جلوگیری می شود. محمد باقر قالیباف در حاشیه مراسم افتتاح مجموعه فرهنگی ورزشی خلیج فارس در منطقه 19 تهران ، افزود:
کد خبر: ۱۴۶۸۶۴
تغییر کوره پزخانه های جنوب تهران طبق طرح تفصیلی مناطق در دستور کار است ، تا از این وضعیت رها و به گونه ای ساماندهی شوند، تا محل سوء استفاده و اتراق افراد مجرم قرار نگیرد.
وی گفت: همچنین درباره مسائل امنیتی کوره پزخانه ها و برخی مناطق تهران با رئیس پلیس تهران ، روز پنجشنبه هفته گذشته ، جلسه ای داشتیم و در این جلسه تاکید شد که کوره پزخانه هایی که در نزدیکی محله مسکونی هستند، باید هر چه سریع تر ساماندهی شوند.
قالیباف با اشاره به تهیه طرح تفصیلی مناطق جنوب تهران ، گفت: دغدغه مهم شهرداری ، حل مشکل بافت های فرسوده بوده که بسیار سنگین است ، اما این کار در شهرداری شروع شده و امیدواریم با تهیه طرح تفصیلی مناطق که آماده شده است ، شاهد توسعه و تحول در نوسازی این بافت ها باشیم.
وی همچنین در مراسم یاد شده در جمع تعدادی از ساکنان منطقه 19 از تهیه طرح جامع نوسازی بافت های فرسوده جنوب شهر تهران خبر داد و گفت: در این طرح شهرداری نگاه اقتصادی به بافت های فرسوده ندارد، تا از طریق این بافت ها منفعتی کسب کند، بلکه به دنبال نوسازی خانه های فرسوده هستیم.
وی افزود: ساکنان بافت های فرسوده با پولی که از محل فروش 50 یا 60 متر خانه فرسوده به دست می آورند، حتی نمی توانند خانه اجاره کنند، بنابراین شهرداری در این طرح به دنبال این است که این افراد بی خانه نشوند و در عین حال خانه هایشان را نوسازی کنند.
شهردار تهران گفت: براساس طرح خانه به جای خانه ، ساخت بیش از 30 هزار واحد مسکونی را در دستور کار قرار دادیم که تعدادی از این واحدها در منطقه 19 در حال ساخت است و این واحدها به ساکنان بافت های فرسوده واگذار می شود.