سرگرد نظری ادامه داد: با اطلاعاتی که شاکی در اختیار ماموران قرار داد، پرونده ای تشکیل و برای ادامه تحقیقات ، به اداره یکم پلیس آگاهی تهران ارسال شد و ماموران به چهره نگاری رایانه ای از سارقان مسلح پرداختند و جستجو برای یافتن آنها و کشف خودروی مسروقه آغاز شد تا این که یک هفته بعد، ماموران انتظامی تهران هنگام گشتزنی در بزرگراه آزادگان به یک دستگاه خودروی پراید مشکوک شدند و پس از بررسی شماره پلاک آن ، پی بردند که همان خودروی مسروقه در بلوار مرزداران است.
به این ترتیب ، ماموران که احتمال می دادند مرد راننده یکی از 2 سارق مسلح بلوار مرزداران است ، وی را بازداشت و برای تحقیقات به اداره یکم پلیس آگاهی تهران منتقل کردند. رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران افزود: متهم خود را به عنوان انوش معرفی و عنوان کرد که یک ماه قبل ، پس از آشنایی خیابانی با جوانی به نام احمد که برای پیدا کردن کار مناسب به تهران آمده بود، تصمیم به سرقت مسلحانه خودرو گرفتیم و شب حادثه پس از این که خودرویی را به صورت دربست کرایه کردیم در میانه راه ، راننده را با سلاح زخمی و با سرقت خودرو متواری شدیم ، ما قرار بود پس از فروش خودرو، پول آن را میان خود تقسیم کنیم.
به دنبال اعتراف مرد سارق ، همدست فراری وی تحت تعقیب ماموران اداره یکم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت ، اما پس از فرار 6 ماهه ، مخفیگاه وی شناسایی نشد تا این که روز گذشته بازپرس روشن ، رئیس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران با دستور چاپ تصویر سارق مسلح فراری بدون پوشاندن چهره از مردم خواست چنانچه اطلاعی از مخفیگاه وی دارند با مرکز فوریت های پلیسی 110 یا اداره یکم پلیس آگاهی تهران تماس بگیرند.