نظرسنجی در چین نشان می دهد که نیمی از جوانان چینی به اینترنت اعتیاد دارند
نتایج نظرسنجی از جوانان چینی در مرکز این کشور نشان می دهد نیمی از جوانان به اینترنت اعتیاد پیدا کرده اند.
کد خبر: ۱۴۶۵۱۱
روزنامه چاینا دیلی چاپ پکن امروز به نقل از مرکز مقابله با مشکلات روحی شهر ووهان چین که از جوانان نظرسنجی کرده است نوشت این نظرخواهی در میان 641 نفر
انجام شده است.
طبق این نظرسنجی اعتیاد اینترنتی این جوانان از دوران کودکی آنها و بازی با اینترنت در خانه شروع می شود.
کارشناسان چینی اعتقاد دارند زندگی خانوادگی و به دنبال آن محیط مدرسه و اجتماع نقش اساسی در شکل گیری شخصیت جوانان و سوق دادن آنها به سمت اینترنت و اعتیاد اینترنتی دارد. نفوذ خانواده در این میان مهمترین عاملی است که موجب اعتیاد کودک به اینترنت می شود.
حدود 46 درصد از جوانان در این نظرخواهی گفته اند از دوران کودکی مشکلاتی داشته اند که برای ارام کردن خود به اینترنت روی می آورده اند.
آنان افزوده اند ارتباط نداشتن با دیگران مشکل در باور کردن مردم و مشکلات خانوادگی اختلالات روحی و روانی را در آنها پدید آورده که در معتاد شدن انها به اینترنت نقش موثر داشته است.
براین اساس نزدیک به 95 درصد از این جوانان گفتند از پدر و مادر خود بسیار خشمگین هستند و 53 درصد گفته اند کانون زندگی آنها گرم نیست.
80 درصد از جوانان مورد نظرسنجی تنها فرزند خانواده بودند.