نظافتچی معتاد راز قتل زن تنها را برملا کرد

جوان معتادی که زن سالخورده تهرانی را به طرز دلخراشی به قتل رسانده بود، از سوی کارآگاهان شعبه 10 پلیس آگاهی دستگیر شد.
کد خبر: ۱۴۶۴۰۷

روشن ، بازپرس ویژه قتل تهران با اشاره به این پرونده به «جام جم» گفت: در آخرین روز مرداد ماه امسال ماموران کلانتری 107 فلسطین پس از اطلاع یافتن از وقوع جنایت در یک منزل مسکونی در حوزه استحفاظی خود و با گزارش موضوع و عزیمت به محل ، تحقیقات قضایی در این ارتباط را آغاز کردند.
بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی افزود: در تحقیقات مقدماتی مشخص شد مقتول زن 75 ساله ای به نام «تاش پیر» است که به تنهایی زندگی می کرده است و عامل یا عاملان جنایت هنگام مقاومت زن تنها او را مورد حمله قرار داده و سر خونین او را درون قابلمه ای فرو برده اند که این اقدام موجب شکستگی جمجمه وی شده است.
روشن افزود: پس از این جنایت مشخص بود که مقادیری از اموال زن سالخورده به سرقت رفته است.

پیگیری پرونده

بازپرس ویژه قتل تهران افزود: با دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی ، دستور تحقیق در این زمینه در شعبه 10 پلیس آگاهی صادر و مشخص شد آخرین فردی که به خانه مقتول رفته ، نظافتچی خانه به نام مجید بوده است.
با به دست آمدن این اطلاعات ، ماموران روز گذشته مجید را در شهرک باقرشهر شناسایی و او را دستگیر کردند. متهم ابتدا در تحقیقات جرم خود را انکار می کرد، اما پس از مشاهده دلایل و مدارک جمع آوری شده زبان به اعتراف گشود و عنوان کرد: به کراک اعتیاد پیدا کرده ام و این موضوع موجب شد تا چندی پیش برای تهیه مواد مخدر، طلاهای مادرم را سرقت کنم.
متهم افزود: پس از این سرقت مادرم مرا تهدید کرد در صورتی که طلاها را پس ندهم مرا از خانه بیرون خواهد کرد تا این که به عنوان نظافتچی وارد خانه پیرزن 75 ساله شدم و با مشاهده طلاها او را مورد حمله قرار داده و سر خونین او را به زور درون قابلمه فرو بردم تا به قتل برسد. بازپرس جنایی افزود: پس از این اعترافات تکان دهنده دستور بازسازی صحنه جنایت و تحقیقات تکمیلی صادر شده است.

هشدار

بازپرس جنایی با هشدار به خانواده ها از آنها خواست اگر قصد استفاده از نیروهای خدماتی دارید به مراکز معتبر مراجعه کنید و ابتدا شناخت کافی از این افراد به دست آورید. وی افزود: شهروندان می توانند در این ارتباط از مراجع انتظامی و بخصوص مراکز انتظامی که در زمینه پلیس محله فعال هستند کمک بخواهند تا از بروز حوادث این چنینی پیشگیری شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها