آمادگی کشورهای عرب برای مذاکرات تجارت آزاد با ایران

ایسنا: فایننشیال تایمز نوشت: کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس توافق کرده اند با امید به کاهش تنشهای دیپلماتیک در منطقه ، مذاکرات درخصوص توافق نامه تجارت آزاد با ایران را آغاز کنند.
کد خبر: ۱۴۶۳۱۲

یک مقام عرب در این زمینه گفت: شورای همکاری خلیج فارس بازبینی آمارهای تجاری میان دوطرف را پیش از آغاز مذاکرات رسمی شروع کرده است.
این در حالی است که دولت امریکا از هم پیمانانش بویژه امارات خواسته تا ایران را تحریم اقتصادی کنند، اما مقامات دبی از مناسبات تجاری خود با ایران حمایت کرده اند.
این اقدام رهبران شورای همکاری خلیج فارس در حالی صورت می گیرد که مناسبات اقتصادی میان این شورا بویژه کانون تجاری دبی و ایران در حال گسترش بوده است ؛ به طوری که طی سال گذشته ایران کالاهایی به ارزش 10 میلیارد دلار از دبی وارد کرد که عمده آنها صادرات مجدد از بنادر دبی بوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها