5 درصد دانش آموزان یک بار موادمخدر را تجربه کرده اند
ایسنا: 7 درصد یعنی 140 هزار نفر از جمعیت معتادان کشور، زنان سخت معتاد به انواع موادمخدر هستند که البته تعداد زنان معتاد با احتساب شمار زنان مصرف کننده موادمخدر به صورت تفریحی بسیار بیشتر می شود.
کد خبر: ۱۴۶۱۸۷
دکتر حسن رفیعی با اعلام این خبر بررسی اعتیاد زنان و تاثیر اعتیاد مردان بر اعتیاد همسرانشان را 2 موضوع مهم خواند که در دستور کار موسسه داریوش در نیمه دوم سال قرار دارد.
وی با اشاره به بررسی انجام شده درخصوص شیوع مصرف موادمخدر در میان دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان شهر تهران ، افزود: طبق نتایج به دست آمده از این بررسی در سال 1383 که با جامعه نمونه یکهزار نفری انجام شده است ، 5 درصد دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان شهر تهران حداقل یک بار مصرف موادمخدر را تجربه کرده اند که البته نتایج به دست آمده قابل تعمیم به زمان کنونی نیز هست.
رئیس موسسه داریوش با اشاره به علت تعویق در ارزیابی های جدید میزان شیوع مصرف موادمخدر در مدارس ، تاکید کرد: متاسفانه آموزش و پرورش در یک سال اخیر از انجام چنین تحقیقاتی در محیط مدارس جلوگیری می کند، بنابراین محققان در این خصوص حتی برای توزیع پرسشنامه با دشواری مواجه می شوند.