به گزارش جام جم آنلاین،معاون غذا و داروی دانشگاه گفت: در سومین همایش ملی روز جهانی ایمنی غذا که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، از مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان رتبه برتر کشوری به دلیل اجرای طرحهای شاخص برتر در زمینههای نظارت بر مواد غذایی از جمله اقدامات ارزشمند در خصوص پایش سموم و آفت کشهای محصولات کشاورزی، اجرای طرح نان کامل در استان فارس و پیگیری تاسیس شورای عالی غذا و تغذیه استان فارس، تقدیر شد.
دکتر محمدجواد راعی افزود: تندیس ویژه و لوح سپاس این رویداد ملی از سوی وزیر بهداشت، به مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدا شد.
او در ادامه توضیح داد: در این همایش از فعالان و برترینهای حوزه ایمنی و سلامت غذا در سه بخش شرکتهای برتر و سرآمد از نقطه نظر ارتقای ایمنی و بهداشت تولید مواد غذایی در زنجیره تامین (پیش تولید تا عرضه)، محصولات غذایی و آشامیدنی ارتقا یافته از نظر سطح ایمنی و سلامت و افراد و مسوولان فنی با اثربخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا) بر اساس شاخصهای معین نیز، تقدیر شد.
همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو، معاون بهداشت وزارت بهداشت، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و جمعی از مدیران سازمان غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد