خبر تکمیل می‌شود؛

آخرین جزئیات از حادثه بالگرد ریاست جمهوری و شهادت آیت‌الله رئیسی و هیأت همراه

هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران در اثر سانحه سقوط بالگرد در راه خدمت به مردم به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران در اثر سانحه سقوط بالگرد در راه خدمت به مردم به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۱۴۵۷۳۹۹

به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

حجت الاسلام رئیسی، آیت‌الله آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و چند تن دیگر از همراهان از جمله سرنشینان این بالگرد بوده است، گروه‌های امدادی در مسیر اعزام به محل سانحه هستند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را به دولت و ملت ایران و خانواده های آنان تسلیت گفت.

امروز به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد، اعضا به احترام شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان در سانحه هوایی یک دقیقه سکوت کردند.

وزارت خارجه اسلواکی با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود در ایکس در خصوص شهادت «سید ابراهیم رئیسی» نوشت: «ژوراج بلانار» وزیر امور خارجه اسلواکی درگذشت غم انگیز ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دیگر مقامات را به مردم ایران تسلیت می‌ گوید.

آنها خود را وقف خدمت به کشور و پیشبرد روابط دیپلماتیک کردند. همدردی ما با خانواده های عزادار (بازماندگان) است.

رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا موسی فکی ماهامات از خبر درگذشت غم انگیز سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و همراهانشان در سانحه هوایی شوکه شده است.

رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در این ایام به خانواده‌های داغدار و رهبر معظم و رهبر انقلاب اسلامی حضرت سید علی خامنه ای به دولت و ملت برادر ایران تسلیت صمیمانه، همدردی عمیق و همبستگی اتحادیه آفریقا از این اندوه و فقدان عمیق را ابراز می نماید.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در اولین ساعات صبح امروز هیئت عالی رتبه‌ای را با مسئولیت سردار خلبان علی عبدالهی (معاون هماهنگ کننده ستادکل نیروهای مسلح) به همراه کارشناسان متخصص و فنی کشوری و لشکری مامور بررسی ابعاد و علل سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور کرد که در محل وقوع حادثه در آذربایجان‌شرقی حاضر شده و بررسی سانحه را آغاز کردند. 

رئیس جمهور ترکیه:
برای مرحوم ابراهیم رئیسی و وزیر امور خارجه ایران طلب رحمت می‌کنم. از طرف خودم، ملت و کشورم به مردم ایران تسلیت می‌گویم.

ما به عنوان ترکیه در این روزهای سخت مانند همیشه در کنار مردم دوست و برادر، ایران خواهیم بود.

از صمیم قلب معتقدم برادران و خواهران ایرانی ما این روند را مطابق با سنت‌های کهن و قوی دولتی‌شان با آرامش مدیریت خواهند کرد.

الصدر، رهبر جریان صدر عراق: با تاسف خبر درگذشت رئیس جمهور ایران و همراهان او را دریافت کردیم و تنها می‌توانیم این حادثه سخت را به جمهوری اسلامی ایران تسلیت بگوییم.

وزیر کشور: مراسم باشکوه بدرقه پیکرها فردا از ساعت ۹:۳۰ صبح از میدان شهدا تا مصلا تبریز برگزار خواهد شد و سپس پیکر این شهیدان جهت مراسم‌های پیش‌بینی‌شده به تهران منتقل خواهد شد.

مشی رئیس‌ جمهور این بود یک روز هم کار مردم روی زمین نماند. هیچ‌کس نباید کار و خدمت‌گزاری به مردم را متوقف کند.

محمد مهدی رحیمی، مدیر کل روابط عمومی دفتر رییس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت:برنامه‌های تشییع خدمت گزار ملت ایران و شهیدجمهور، آیت الله رئیسی با توجه به اشتیاق و درخواست مردم اقصی نقاط کشور و تمایل مقامات خارجی برای حضور، در دست برنامه ریزی است و بلافاصله پس از نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس جمهور الجزایر در پیام تسلیتی به محمد خبر معاون اول رئیس جمهور ایران اعلام کرد:  در این شرایط سخت در عین حال که ملت الجزایر شریک غم برادران در ایران هستند؛ من شخصاً برادر و شریکی را از دست دادم که با هم در راستای تحکیم پیوند برادری، همکاری و همبستگی میان دو کشور و دو ملت برادر حرکت کردیم و در راستای یاری مسائل جهان اسلام گام برداشتیم. 

مراتب تسلیت عمیق و ابراز همدردی خود را به رهبری و ملت ایران ابراز می‌دارم و از خداوند طلب رحمت الهی برای آن فقید دارم و از خداوند می‌خواهم که به ملت برادر ایران برای عبور از این شرایط سخت و دردناک کمک کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی: 
رئیس‌جمهور نمونه بارزی از مسئول متعهد و مخلص انقلابی بود.

آیت‌الله جوادی‌آملی: 
این سانحه سنگین و تلخ موجب تألم فراوان شد.

آیت الله نوری همدانی: 
حجت‌الاسلام رئیسی تمام عمر را صرف خدمت به مردم و انقلاب نمود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:
فردا ساعت ۹:۳۰ صبح پیکر شهید آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه از میدان شهدای تبریز به‌سمت فرودگاه بدرقه خواهند شد و از آنجا به تهران منتقل می‌شوند.
اقامه نماز بر پیکر مطهر شهدا روز چهارشنبه توسط مقام معظم رهبری اقامه می‌شود. پیکر رئیس جمهور محبوب روز پنج شنبه در مشهد تدفین می‌شود. همچنین پیکر امام جمعه محبوب نیز روز پنج شنبه در تبریز و پیکر استاندار جوان و پرتلاش آذربایجان شرقی نیز همان روز در شهرستان مراغه تدفین می‌شود.
هم اکنون پیکر شهدای والامقام به سپاه عاشورا منتقل شده است.

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا شهادت رئیس جمهور کشورمان را تسلیت گفت.

وزارت امور خارجه فرانسه با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدای سقوط بالگرد اعلام کرد: درگذشت ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و همراهان آن‌ها را به جمهوری اسلامی ایران تسلیت می‌گوییم.

رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگو با محمد مخبر مدیر قوه مجریه گفت: من شخصا و از نزدیک آقای رئیسی را می‌شناختم و هم‌اکنون شخصا ایشان را از دست داده‌ام؛ بدون شک ایشان یک وطن‌دوست واقعی بود که کشورش را بسیار دوست می‌داشت. 

یوشیماسا هایاشی سخنگوی دولت ژاپن امروز دوشنبه اعلام کرد که توکیو عمیق‌ترین تسلیت خود را به علت جان باختن رئیس جمهور ابراهیم رئیسی و وزیر خارجه او به دولت و مردم ایران ابراز کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای: این عروج شهادت‌گونه خادم‌الرضا(ع) و همراهان خدوم و صدیق ایشان در سانحه دلخراش هوایی، برای اینجانب حقیقتاً تألم‌برانگیز و جانکاه است.

بنده که توفیق همکاری و رفاقت قریب به ۵ دهه با رئیس‌جمهور را داشتم، از نزدیک شاهد مجاهدت‌ها و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر وی در عرصه مسئولیت‌های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده‌ام.

رجاء واثق دارم که این حادثه ناگوار، همه مسئولین دلسوز کشور را در خدمت‌رسانی بیشتر به مردم عزیز و شریف ایران، راسخ‌تر خواهد کرد.

در ارتباط با پنج روز عزای عمومی اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری تا لحظه ارسال این گزارش روز تعطیلی اعلام نشده است.

در شرایط عزای عمومی معمولا برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله سینماها، کنسرت‌ها یا یرنامه‌های طنز صداوسیما لعو می‌شود.

هنوز تعطیلی رسمی از سوی دولت اعلام نشده است و عزای عمومی با تعطیلات عمومی فرق دارد.

دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

این جنبش در بیانیه‌ای واقعه شهادت را به رهبر انقلاب اسلامی و مردم ایران تسلیت گفته و همبستگی خود را با مردم ایران اعلام کرد 

در این بیانیه گفته شده شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه، خسارتی بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و از دست دادن آنان برای مردم فلسطین اندوهی دردناک است

حضور در بین مردم و مواجهه‌ی مستقیم با مشکلات مردم است. اینکه شما میروید در بین مردم، از مردم می‌شنوید، به آنها پاسخ میدهید، مطرح میکنند مشکلاتشان را، این کار خیلی خوبی است، این کار بسیار مفیدی است. از چند جهت مفید است؛ یکی‌ این است که شما اطّلاعات دستِ‌اوّل پیدا میکنید، فواید دیگر هم دارد.

کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت، بخصوص شخص آقای رئیس‌جمهور، برای من چشمگیر است و چیز مهم و قابل توجّهی است.

بورل:
اتحادیهٔ اروپا فوت ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه و دیگر مقامات ایرانی را در نتیجهٔ سقوط فاجعه‌بار بالگرد تسلیت می‌گوید.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:
درگذشت اندوهبار رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی و وزیر امور خارجه حسین امیرعبداللهیان و دیگر اعضای هیات همراه آن‌ها را تسلیت می‌گویم.

در این برهه دشوار، با خانواده و ملت ایران هم‌دردی می‌کنیم و به یادشان هستیم.

در سالروز فرخنده میلاد حضرت علی بن موسی الرضا ( علیه آلافُ التَّحِیَّهِ وَ الثَّناءِ) ، ملت شریف و نجیب ایران اسلامی شهادت مظلومانه " خادم الرضا (ع) " ، ، " آیت الله  سید ابراهیم رئیسی" و شهیدان گرانقدری را شاهد است.

حافظه تاریخی ایران عزیز امروز یادآور حوادث و رخدادهایی به مانند وقایع تروریستی هفتم تیر ماه و هشتم شهریور ماه سال ۱۳۶۰ و شهادت شخصیت‌های برجسته کشور از جمله شهیدان رجایی و باهنر رئیس جمهور و نخست وزیر محبوب و مردمی وقت کشور و نیز آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام و امت است که با الطاف خداوندی بر خلاف خواست دشمنان خبیث انقلاب و نظام، تقویت وحدت و اتحاد ملی و تولید سرمایه و اراده قدرتمند و نافذ برای تداوم انقلاب و گشایش دروازه‌های پیشرفت ایران عزیز را رقم زد‌.

سبک و سیره عملی رئیس جمهور شهید که به گوهر تقوا ،اخلاص ،ساده زیستی ،عدالت طلبی، فساد ستیزی ، توکل به خدا و ولایتمداری مزین است ، زیست تراز سبک زندگی و مدیریت علوی را  برای آحاد شیفتگان خدمت بی‌منت و صادقانه به ملت معنا بخشید و پرچم ایثار  و جان دادن در "خیمه ولایت" و "میدان خدمت" را در این سرزمین همچنان برافراشته و راهنمای ایرانیان در آینده پیش رو  قرار داده است.

یاد ، نام ،خاطرات و نقش آفرینی‌های الهام بخش ، حماسی و درس آموز "سیدالشهدای خدمت" در ایفای مسئولیت‌های خطیر و حساس در نظام اسلامی به ویژه طی دوره سه ساله ریاست جمهوری ، به مثابه یک مکتب و الگوی مطلوب بایستی همواره زنده بماند.

شهادت پرافتخار رئیس جمهور محبوب و مغتنم و سایر شهدای عالیقدر این حادثه جانسوز " آیت الله سید محمدعلی آل هاشم ،دکتر حسین امیرعبداللهیان ،مالک رحمتی ، سردار سرتیپ پاسدار محمد مهدی موسوی  و شهدای عزیز کادر پرواز سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی" را به پیشگاه مقدس حضرت بقیه الله الاعظم ( ارواحنا فداه )، رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی فرمانده کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای ( مدظله العالی )،خانواده معزز شهیدان ، ارتش غیرتمند جمهوری اسلامی و آحاد ملت قهرمان و قدرشناس ایران تبریک و تسلیت عرض می نماینم.

حمد بن عیسی پادشاه بحرین با ارسال نامه ای شهادت ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان رئیس جمهور و وزیر خارجه کشورمان را به مقام معظم رهبری تسلیت گفت.

خبرگزاری رسمی عمان گزارش داد که «هیثم بن طارق» سلطان عمان در پیامی شهادت آیت الله رئیسی و هیات همراه وی را به رهبر انقلاب تسلیت گفته است.

دفتر مرجع تقلید شیعیان:
خبر درگذشت جناب حجة الإسلام والمسلمین آقای سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری اسلامی ایران و همراهان محترم ایشان در حادثه سقوط بالگرد موجب تأثر و تأسف گردید.

ضمن عرض تسلیت در این ضایعه دردناک به ملت شریف و مسئولین محترم جمهوری اسلامی ایران به ویژه خانواده‌های داغ‌دار، از خداوند متعال برای عزیزان جان باخته رحمت و رضوان الهی و برای بازماندگانشان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت داریم.
ولا حول ولا قوة إلا بالله العلی العظیم.

دفتر آقای سیستانی - نجف اشرف

وحیدی:
رئیس جمهور خدمت گزار ملت ایران و همراهانشان به آرزوی دیرینه خود رسیدند و به خیل شهدا پیوستند.

سیدالشهدای خدمت و خادم الرضای ملت ایران مسیر خدمت را با اخلاق، اخلاص، مردم داری و پرتلاش پیمودند و مصداق «عاش سعیدا و مات سعیدا» شدند که در یاد و خاطر ایرانیان همیشه ماندگار خواهد بود.

ملت ایران در عرصه های گوناگون انقلاب اسلامی و بحران های مختلف همچون شهادت شهیدان بهشتی، رجایی و باهنر نشان داده اند که با انسجام، وحدت و همدلی تحت رهبری امامین انقلاب از حرکت به سوی هدف الهی خود باز نخواهند ایستاد و فرزندانشان در دولت مردمی حضرت آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی نیز با تبعیت از فرمان رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی، لحظه ای در خدمت گزاری و انجام وظایف خود درنگ نخواهند کرد.

اینجانب با کمال تاسف و اندوه فراوان شهادت رئیس جمهور انقلابی ایران اسلامی، وزیر امور خارجه مجاهد و حامی جبهه مقاومت، امام جمعه مخلص، با اخلاق و بصیر تبریز، استاندار جوان و جهادی آذربایجان شرقی و سرتیم فداکار حفاظت رئیس جمهوری و همراهان را به محضر بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفدا، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران و خانواده‌های معزی تسلیت عرض می‌کنم و اطمینان می‌دهم همگام با استانداران و مجموعه وزارت کشور، راه این شهدای عزیز در خدمت به مردم شریف ایران را با توان مضاعف ادامه دهیم.

انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی در پیامی در فیسبوک نوشت: نوامبر پارسال افتخار ملاقات با رئیسی را در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل داشتم. او الگوی تعهد قلبی به رفاه و عزت مردم کشورش بود؛ کشوری که مظهر غرور و تمدن غنی ریشه‌دار در اصول اسلام است.

از خودگذشتگی او برای عدالت، صلح و تعالی امت حقیقتا الهام‌بخش بود. به تقویت روابط مالزی و ایران متعهد بودیم و برای ترقی مردم‌مان و جهان اسلام همکاری می‌کردیم. تعهد ما همچنان پابرجاست و محقق خواهد شد.

اولیانوف، نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین: یک دقیقه سکوت در کنفرانس بین المللی امنیت هسته‌ای به منظور تسلیت درگذشت غم‌انگیز رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل‌هاشم نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
کد خبر: ۱۴۵۷۴۵۷

متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون

با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونه‌ی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادم‌الرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.

این حادثه‌ی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمت‌رسانی اتفاق افتاد؛ همه‌ی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بی‌وقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.

رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثه‌ی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.

در این حادثه‌ی سنگین شخصیتهای برجسته‌ئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعه‌ی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجه‌ی مجاهد و فعال و باارزش، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.

اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوه‌ی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.

در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانواده‌های محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.

سیّدعلی خامنه‌ای

رئیس‌جمهور روسیه:

رئیسی شخصا، کمک‌های با ارزشی به توسعه روابط همسایگی خوب میان روسیه و ایران کرد.

رئیس‌جمهور ایران سیاستمدار برجسته‌ای بود که جان خود را وقف خدمت به کشور خود کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر: عملیات پیچیده و سنگینی با حضور نهادهای مختلفی انجام شد. شرایط جوی و میدان دید بسیار کمی وجود داشت به همین دلیل عملیات کند شده بود. 

۵ صبح از فاصله ۲ کیلومتری بالگرد رویت شد و حدود یک ساعت تا رسیدن به آن زمان برد. پیکر مطهر شهدا بلافاصله به آمبولانس‌ها انتقال داده شد و به معراج شهدا برده شد.

محل آسیب بالگرد در ارتفاع ۲۵۰۰ متری بود.

در پی شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات همراه دولت لبنان 3 روز عزای عمومی اعلام کرد.

آخرین جزئیات از حادثه بالگرد ریاست جمهوری و شهادت آیت‌الله رئیسی و هیأت همراه

معاون وزیر ورزش از لغو تمام مسابقات ورزشی در پی شهادت رئیس جمهور خبر داد.

بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در پیامی اعلام کرد قلبا به نام خود و مردم کشور عربی سوریه، شهادت ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه و همراهانشان را به آیت الله العظمی امام خامنه ای و دولت و مردم دوست، ایران تسلیت می‌گوییم.

سخنگوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری: فعالیت های دانشگاه (اعم از آموزشی و پژوهشی) برقرار باشد، اهتمام اساتید بزرگوار در تشکیل کلاس‌ها مورد انتظار است.

 با توجه به تاکید دیشب مقام معظم رهبری و تا اعلام نوع تعطیلی و عزای عمومی از طرف دولت، کلاس ها و کارها طبق روال استمرار داشته باشد.

سخنگوی شورای نگهبان:

قانون اساسی پیش بینی لازم را برای شرایط کنونی کرده است


معاون اول رئیس جمهور با موافقت رهبر انقلاب مسئولیت ها و اختیارات رئیس جمهور را برعهده خواهد داشت


شورایی متشکل از رئیس قوه قضائیه، رئیس مجلس و معاون اول رئیس جمهور موظف هستند ترتیبی اتخاذ کنند تا حداکثر ظرف مدت 50 روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود


هیچ خللی در امور مردم و کشور صورت نخواهد گرفت

نخست وزیر پاکستان ضمن ابراز تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و حسین امیرعبداللهیان، یک روز عزای عمومی اعلام کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان، امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی را به رهبر انقلاب اسلامی، دولت و مردم برادر ایران تسلیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

در سالروز میلاد مسعود حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام روح بلند خادم ملت ایران، خادم الرضا حضرت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور مردمی و محبوب آسمانی شد.

رئیس جمهور پرتلاش و خستگی ناپذیر مردم ایران که در راه اعتلا و پیشرفت کشور جز خدمت به مردم بزرگ ایران سر از پا نمی شناخت، بر سر عهد خود ایستاد و جان خود را فدای ملت کرد.

هیات دولت جمهوری اسلامی ایران با عرض تسلیت سانحه جانسوز بالگرد، عروج رییس جمهور محبوب و خدوم و‌مغتنم حضرت آیت الله رییسی و همراهانش دکتر حسین امیر عبدالهیان وزیر جهادی امور خارجه ، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و سایر همراهان را به محضر امام عصر( عج) ، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران تسلیت عرض می کند.

به ملت وفادار و قدرشناس و عزیزمان اطمینان می دهیم مسیر پر افتخار و خدمت با تاسی به روحیه خستگی ناپذیر آیت الله رئیسی قهرمان و خادم ملت و یار وفادار رهبری ادامه خواهد داشت و با استعانت از خدای متعال و همراهی مردم بزرگوار کوچکترین خللی در مدیریت جهادی کشور ایجاد نخواهد شد.

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

‏سَلَامٌ عَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ
كَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ
إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ ?

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور محبوب کشورمان در سانحه سقوط بالگرد در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی به شهادت رسید و به ملکوت اعلی پیوست.

آیت‌الله آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان و آقای مالک رحمتی استاندار تبریز نیز در این سانحه در بالگرد حامل رئیس جمهور حضور داشتند و آنان نیز به شهادت رسیدند. خلبان این بالگرد و محافظ رئیس‌جمهور نیز جزو شهدای این سانحه هستند.

آیت‌الله رئیسی و همراهانشان پس از آئین بهره‌برداری از سد قیزقلعه‌سی که با حضور الهام علی‌اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان برگزار شد، با بالگرد عازم تبریز بودند، اما این بالگرد در میانه راه و در منطقه ورزقان دچار سانحه شد و سقوط کرد.

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

بعد از اعلام مختصات احتمالی محل سانحه بالگرد رئیس‌جمهور، بلافاصله تیم‌های امدادی به محل مورد نظر رفتند اما‌ خبری از بالگرد نبود.
اما عملیات جستجو در مسیر روستای خویلار به کلم ادامه پیدا کرد.‌
اخبار غیر رسمی از پیدا شدن لاشه بالگرد در‌ ارتفاع یک تپه حکایت دارد و تاکنون مسئولان این موضوع را رسما تایید نکرده‌اند.

تیم‌های جست‌وجوی ما در یک محلی که احتمال بیشتری برای حضور بالگرد در آن داده می‌شود درحال جست‌وجو هستند. 
هنوز محل حادثه مشخص نیست و جاهایی که ما بررسی می‌کنیم محل‌های احتمالی هستند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علاوه بر اعزام یگان‌های استانی و تیپ ویژه صابرین برای عملیات جستجو، با توجه به شرایط جوی منطقه و مه شدید، از منورهای مه‌شکن برای یافتن رئیس جمهور و همراهان وی استفاده کرده است.

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

وزارت دفاع ترکیه از ارسال پهپاد آکینجی در کنار بالگرد کوگار مجهز به تجهیزات دید در شب به درخواست ایران خبر داد.

سرلشکر سلامی و جمعی از فرماندهان سپاه پس از سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور، به منطقه رفتند تا ضمن بررسی مورد، دستورات را برای تسریع در جست‌وجو صادر کند.

هم‌اکنون نشست ستاد بحران با حضور جمعی از وزرا، فرمانده کل سپاه، معاون رئیس‌جمهور و جمعی از مسئولان در ستاد مس سونگون در حال برگزاری است.‌

هلال احمر عراق اعلام کرد در راستای کمک به ایران در عملیات جستجو برای بالگرد رئیس جمهور ایران و هیات همراه، ۱۰ تیم امداد و جستجو را تجهیز کرده و آماده اعزام آنها از طریق هوایی به ایران است.

بعد از حادثه امام جمعه دو بار تماس گرفت و گفت حالم بد است 

رئیس‌جمهور بلافاصله بعد از اقامه نماز حرکت کردند 

حین پرواز با تغییرات شدید آب و هوایی روبه‌رو شدیم 

 آیت‌الله مکارم‌شیرازی دقایقی قبل، طی تماس تلفنی با اسماعیلی رئیس دفتر ریاست جمهوری، پیگیر آخرین وضعیت سانحه پیش آمده برای بالگرد حامل حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان شده و در پایان برای سلامتی ایشان و همراهان دعا کردند.
بعدازطهر امروز بالگرد حامل رئیس جمهور در منطقه عمومی ورزقان دچار سانحه «فرود سخت» شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی از جمله سرنشینان این بالگرد بوده اند.

دقایقی قبل سیگنالی ‌از بالگرد و ‌تلفن همراه یکی از خدمه در محل سانحه دریافت شد.

هم‌اکنون با تمام نیروهای نظامی ‌در حال عزیمت به منطقه مدنظر‌ هستیم و امیدوارم خبرهای خوبی به مردم بدهیم.

۳۰ درصد نیروهای نظامی در منطقه حضور دارند و بیش از این دیگر گنجایش حضور نیرو نیست.

ایران از طریق وزارت خارجه درخواست بالگرد جستجو و نجات دید در شب از کشورمان داشت که اعزام شد. 

۳۲ پرسنل جستجو و نجات کوهنورد و ۶ وسیله نقلیه از مدیریت استانی وان و ارزروم AFAD ما برای رسیدن به منطقه حرکت کردند.

علاوه بر این، پرسنل جستجو و نجات کوهنوردان ما متشکل از ۱۵ نفر از آنکارا، دیاربکر و قونیه در حالت آماده باش هستند. تحولات را دنبال می‌کنیم.

به گزارش جام جم آنلاین رئیس جمعیت هلال احمر: ۶۵ تیم تخصصی در حال جست‌وجو هستند. شرایط منطقه شرایط پیچیده و سخت است و امکان جست‌وجو را برای کندتر کرده است.

به دلیل تاریکی شب و بارندگی که وجود دارد عملیات ما به سختی پیش برود.

با تمام توان درحال جست‌وجو هستیم و تقریبا درحال نزدیک‌شدن به محلی هستیم که فکر می‌کنیم محل سانحه است.

برای سلامتی خادم‌الرضا علیه‌السلام، ریاست محترم جمهوری، جناب آقای رئیسی و همراهان ایشان دعا کنیم. خداوند به برکت دعای مؤمنین ایشان را از گزند بلایا حفظ کند.
 در شب میلاد امام رئوف (ع) از صمیم قلب منتظر خبر صحت و سلامت کامل ایشان هستیم. إن‌شاءالله.

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

میزان سختی حادثه بالا نبوده است.

 ساعت یک و نیم این حادثه رخ داده است.

محل حادثه تا شعاع دو کیلومتری مشخص شده است.

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

به گزارش جام جم آنلاین، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در دیدار جمعی از خانواده‌های سپاهیان پاسدار که به مناسبت شب میلاد امام رضا(ع) برگزار شد، با ابراز تاثر از حادثه نگران کننده عصر امروز برای رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان گفتند: امیدواریم خداوند متعال رئیس جمهور محترم و مغتنم و همراهان ایشان را به آغوش ملت برگرداند. همه برای سلامت این جمع خدمت‌گزار دعا کنند. ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید.

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ در این اطلاعیه آمده است: به محض اطلاع از وقوع حادثه برای بالگرد رئیس جمهوری و همراهان، ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر تشکیل و در اولین گام، ۴۶ تیم واکنش سریع هلال‌احمر از استان‌های آذربایجان شرقی، تهران، البرز، اردبیل، زنجان و آذربایجان غربی به محل حادثه اعزام شد.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر از لحظه وقوع حادثه، فرماندهی عملیات جست‌وجو و امداد و نجات را عهده‌دار و عازم منطقه وقوع حادثه شده است.

همچنین ۲۳۰ امدادگر واکنش سریع و تخصصی کوهستان هلال‌احمر از ساعات اولیه در محل حادثه حاضر و در مسیر رسیدن به نقطه احتمالی حادثه هستند.

گزارش‌های اولیه حاکی است محل احتمالی حادثه شناسایی شده و امدادگران در این مسیر در حال حرکت هستند. اکنون برای تقویت تیم‌های امدادی و به‌کارگیری همه امکانات، ۱۵ تیم آنست هلال‌احمر (سگ‌های زنده‌یاب) در حال جست‌وجوی منطقه هستند.

براساس این اطلاعیه، شرایط جوی نامساعد و مه گرفتگی شدید در منطقه کوهستانی و صعب العبور، سرعت عملیات جست‌وجو را با کندی روبرو کرده است.

اخبار تکمیلی در اطلاعیه‌های بعدی اعلام می‌شود.

۴ تیم عملیاتی به مختصات اعلام شده از محل وقوع حادثه نزدیک شده‌اند ولی شرایط جوی نامساعد است.

در این لحظه‌ها، صبر و دعا و اعتماد به گروه‌های امدادی راهگشاست.بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

یک منبع آگاه خبر داد شورای عالی امنیت ملی جلسه‌ای در خصوص وقوع سانحه برای بالگرد حامل «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و همراهانش برگزار نکرده و شایعات منتشر شده در فضای مجازی در ارتباط با تشکیل جلسه اضطراری از سوی این شورا نادرست است.

راضیه عالیشوندی، دبیر مرکز کنترل و هماهنگی اضطراری جمعیت هلال احمر گفت:

به دستور رئیس جمعیت هلال احمر همان لحظات اول سانحه بالگرد رییس‌جمهور، ستاد اضطراری تشکیل شد. 

هر خبری از طریق این ستاد یا رئیس جمعیت هلال احمر منتشر خواهد شد و بقیه اخبار تأیید نمی‌شود. 

اخبار مبنی بر مفقود شدن تیم عملیاتی هلال احمر واقعیت ندارد و تکذیب می‌کنیم. 

متأسفانه شرایط جوی به گونه‌ای است که مه و  بارندگی وجود دارد و رصد هوایی از طریق پهپاد امکان پذیر نیست.

طی ساعات گذشته و با انتشار اخباری در رابطه با سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور برخی افراد رسانه‌ای با تولید محتوا درباره وقوع این حادثه اخبار کذبی منتشر کردند.

در نتیجه این اتفاق دادستانی تهران با ورود به این موضوع طی ساعات گذشته به تعدادی از افرادی که تشویش اذهان عمومی کرده بودند تذکر داده است.

بارندگی باعث شده جاده‌های منتهی به محل احتمالی حادثه گل‌‌آلود و صعب‌العبور شود.

امکان رفتن به محل احتمالی حادثه با خودرو نیست.

نخست وزیر عراق، دستور کمک به ایران برای یافتن بالگرد ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران را صادر کرد.

امدادگران به محل حادثه نزدیک شده‌اند. مجروحیت یا شهادت سرنشینان، قابل تایید نیست.

«شارل میشل» رییس شورای اروپا در واکنش به گزارش‌ها درباره سانحه برای بالگرد حامل «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران گفت که اتحادیه اروپا از نزدیک این وضعیت را رصد می‌کند.

حمید منجم، رئیس جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی:

نیروهای مسلح به کمک آمدند و سه واحد پهپادی در منطقه وجود دارد اما به دلایل شرایط جوی امکان عملیات نیست

گروه‌های امدادی و جستجو تا نیم ساعت دیگر به منطقه (محل مختصات بالگرد حامل رئیس جمهور) میرسند.

رئيس‌جمهور آذربایجان:
امروز پس از دیدار دوستانه با ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران، خبر فرود اضطراری بالگرد حامل هیئت عالی ایرانی موجب نگرانی شدید شد. 

دعای ما از خداوند متعال با رئیس جمهور ابراهیم رئیسی و هیئت همراه وی است. 

جمهوری آذربایجان به عنوان کشوری همسایه، دوست و برادر آماده ارائه انواع حمایت ها است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان‌شرقی در گفتگو با مهر در خصوص وضعیت جوی و بارش‌ها در محل حادثه بالگرد حامل رئیس جمهور گفت: سامانه بارشی در منطقه حاکم است و تا فردا شب شاهد بارش در آن منطقه خواهیم بود.

بارش باران نیز همچنان ادامه دارد.

سرلشگر پاسدار محمد باقری خطاب به سازمان های نیروهای مسلح:

از کلیه امکانات، تجهیزات و ظرفیت های ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهی انتظامی برای امدادرسانی و تفحص برای سانحه بالگرد رئیس جمهور و همراهان ایشان استفاده شود

نیروهای مسلح، ارتش، سپاه و فرماندهی انتظامی از همان ساعات اولیه در منطقه حضور یافته و مشغول تفحص هستند.

تشریح آخرین وضعیت بالگرد رئیس جمهور:
به دشت هوا مه‌آلود است و کار امداد و نجات با سختی انجام می‌شود شرایط دست به دست هم داده است تا هنوز اطلاع موثقی از محل سقوط و حادثه‌ای که برای بالگرد رئیس‌جمهور رخ داده است به دست ما نرسد.

گروه‌های جدید امدادی و کوهنوردان برای یافتن محل بالگرد رئیس جمهور آمدند و همه امکانات فراهم است.

به دلیل بدی شرایط جوی جست‌وجوها را نمی توان با بالگرد انجام داد و شرایط جوی امکان پرواز بالگردها وجود ندارد و این عملیات باید به صورت زمینی انجام شود و این مسئله باعث شده عملیات با مشکل و کندی مواجه شود.

دعای زائران ایرانی برای سلامتی رئیس جمهور در مراسم جشن ولادت امام رضا در مدینه منوره

عزت الرشق سخنگوی حماس گفت: قلب ما با ملت دوست و برادر ایران است. از خداوند متعال لطف و عنایت به رییس جمهور و وزیر خارجه و همراهانشان مسئلت داریم.

منطقه وقوع سانحه از مناطق صعب العبور است  و امکان تردد به صورت خودرویی وجود ندارد و همین مساله نیروهای امدادی را با دشواری‌هایی روبرو کرده است.

منطقه به شدت بارانی و مه آلود بوده و دیروز هشدار نارنجی هواشناسی برای این مناطق صادر شده بود.

در محل سانحه برای بالگرد رئیس جمهور،  تخته سنگ‌های عظیمی با ارتفاع بیش از ۷۰ متر پشت به پشت هم قرار دارند که این موضوع امکان جستجو و پیش‌روی‌ را از امدادگران و مردم گرفته است.

گروه‌ها و تیم‌های مردمی در منطقه قره‌داغ برای جستجوی هلیکوپتر رئیس جمهور تشکیل شده است. هم‌اکنون تیم‌های مردمی، هلال احمر، بسیج، سپاه و اهالی روستاها اطراف در حال جستجو هستند، اما شرایط آب و هوایی اجازه پیش روی نمی‌دهد.

در منطقه هیچ گونه ارتباط اینترنتی برقرار نیست.

مدیرعامل هلال احمر استان تهران از اعزام شش تیم سگ‌های زنده یاب و دو تیم امداد کوهستان هلال‌احمر استان تهران به منطقه فرود سخت بالگرد حامل رئیس جمهور در آذربایجان شرقی‌خبر داد.

مدیرعامل هلال احمر استان تهران: با توجه به درخواست سازمان امداد و نجات، ۶ تیم سگ‌های زنده یاب و دو تیم امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال‌احمر استان تهران جهت تکمیل عملیات جست و جو به منطقه مذکور اعزام شده اند.

۱۵ تیم آنست هلال‌احمر(سگ‌های جست‌وجوگر) به همراه ۲ فروند پهپاد هلال‌احمر در منطقه در حال جست‌وجوی اثری از بالگرد حامل رئیس‌جمهور هستند.

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران: هم اکنون جلسه تجسس و نجات بالگرد سانحه دیده حامل رئیس‌جمهور، با حضور مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و متخصصان ذی‌ربط در فرودگاه تبریز درحال برگزاری است.

بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه «فرود سخت» شد + اسامی همراهان

خبر سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهانشان در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی موجی از نگرانی و ناراحتی را در میان مردم ایران ایجاد کرده است. 

آیت‌الله رئیسی از روسای جمهور محبوب، بااخلاص و انقلابی کم‌نظیر پس از انقلاب اسلامی است و همین امر موجب شده است که قاطبه مردم ایران برای سلامتی ایشان و هیات همراه دست به دعا و استمداد از خداوند بردارند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور:
بالگرد اورژانس تبریز در منطقه ورزقان استندبای است.

دو دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس تبریز به منطقه اعزام شده است.

بالگرد بال ثابت اورژانس هوایی استان تهران در فرودگاه مهرآباد در حال آماده باش قرار گرفته است.

مدیر روابط عمومی فرودگاه مهرآباد در گفت‌وگو با مهر با توجه به اقدامات فرودگاه مهرآباد در خصوص حادثه بالگرد رئیس جمهور، گفت: هم‌اکنون جلسه تجسس و نجات بالگرد سانحه دیده حامل رئیس جمهور با حضور مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و متخصصان ذی‌ربط در فرودگاه تبریز در حال برگزاری است.

محدوده جست و جو برای یافتن هلی کوپتر رئیس جمهور در جنگل‌های ارس باران در محدوده پیر داوود تا محدوده معدن مس سنگون شامل می شود. 

 محدوده مد نظر در شمال آذربایجان شرقی و در شهرستان محروم ورزقان واقع شده و شامل جنگل های کوهستانی، مه آلود، بارانی و بسیار صعب العبور است. از ساعتی قبل جست و جوی تیم های امدادی برای یافتن هلی کوپتر حامل رئیس جمهور از مبدأ چندین روستای منطقه آغاز شده و ادامه دارد. 

خبرنگار فارس در ورزقان در روستای "اوزی" با تیم امدادی هلال احمر همراه شده و به سمت منطقه پیرداود در حال حرکت و جست و جو است. علی اکبر محرابیان وزیر نیرو و رئیس دفتر رئیس جمهور در محدوده جست وجو حضور دارند.

دو منبع به خبرگزاری فارس گفته اند بعد از وقوع حادثه لحظاتی با آیت‌الله آل‌هاشم صحبت کرده اند اما در حال حاضر تلفن ها در دسترس نیست.

آیت‌الله رئیسی، آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی از جمله سرنشینان این بالگرد بودند.

با توجه به شرایط آب‌وهوایی امکان جست‌وجوی هوایی وجود ندارد. منطقه کوهستانی و سخت‌گذر است. امدادگران از تمام مسیرهای ممکن عملیات جست‌وجو را انجام می‌دهند.

کولیوند به همراه بابک محمودی رییس سازمان امداد برای قرار گرفتن از روند جستجو بالگرد رییس جمهور عازم تبریز شد.

با وقوع حادثه برای بالگرد حامل رئیس جمهوری در استان آذربایجان شرقی، تیم‌‌های جست‌وجوی هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند. 
 
با دریافت گزارش وقوع حادثه برای بالگرد حامل رئیس جمهوری، تیم‌های امدادی به همراه پهپادها و دیگر تجهیزات لازم از سوی جمعیت هلال‌احمر به محل اعزام شده‌ و در حال جست‌وجو هستند. 
 
محل وقوع حادثه در محدوده کلیبر و ورزقان اعلام شده است. این محل جنگلی، صعب‌العبور و در حال حاضر مه‌آلود است.

معاون اجرایی به همراه برخی از اعضای دولت عازم تبریز شدند

سخنگوی اورژانس:
بالگرد اورژانس هوایی عازم منطقه شد که متاسفانه به دلیل مه شدید، ادامه عملیات هوایی ممکن نبود.

۸ دستگاه آمبولانس اورژانس تبریز راهی منطقه شده است‌.

با توجه به فاصله محل احتمالی حادثه تا جاده، تیمهای پیاده ۳ نفره اورژانس تبریز با تجهیزات برای تجسس و ارائه خدمات فوریتهای پزشکی در منطقه هستند.

محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهان در اطراف روستای اوزی واقع در جنگل‌های ارسباران بوده و تیم‌های امدادی به محل سانحه گسیل شده‌اند.

منطقه وقوع سانحه از مناطق صعب العبور است و همین مساله نیروهای امدادی را با دشواریهایی روبرو کرده است.

سخنگوی اورژانس در گفت و گو با ایرنا:
تیم‌های امدادی اورژانس شامل تکنسین و پزشک در محل حادثه حضور دارند. ۸ دستگاه آمبولانس به ورزقان اعزام شده است.

یک بالگرد اورژانس هم اعزام شد که به دلیل مه شدید نتوانست فرود بیاد و مجبور به بازگشت شد.

امدادگران اورژانس نیز به صورت زمینی در حال جست و جو و یافتن محل حادثه هستند.

مه در منطقه به قدری شدید است که میدان دید را کاهش داده است.

هیچ ارتباطی نتوانستیم با بالگرد رئیسی برقرار کنیم.   
وزیر کشور: هنوز هیچ نشانه هایی از هلی کوپتر رییسی نداریم.

حدود یک ساعت بعد از زمان اعلام وقوع سانحه به امدادگران، تیم‌های امدادی به محل اعلام شده رسیدند و جست و جوها آغاز شده است.

۲۰ تیم امدادی و پهپادی به منطقه اعزام شده اند اما به دلیل صعب العبور بودن منطقه، شرایط کوهستانی و جنگلی آن و همچنین شرایط آب و هوایی نامناسب بویژه مه شدید، عملیات جست و جو و نجات زمانبر خواهد بود.

رئیس جمعیت هلال احمر در گفتگو با مهر: هنوز اطلاع دقیقی از وضعیت نداریم. به محض اطلاع خبر می‌دهیم.

احمد وحیدی وزیر کشور نیز گفت: منتظر هستیم تا گروههای امدادی به محل حادثه بروند. به دلیل وضعیت آب و هوا و مه بالگرد حامل رئیس‌جمهور مجبور به فرود سخت شده است.

محمودی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر:

به دنبال اعلام خبری مبنی بر وقوع حادثه برای بالگرد حامل کاروان همراه رئیس جمهوری، تیم‌های امدادی از سوی جمعیت هلال احمر به محل اعزام شده‌اند.

محل وقوع حادثه در محدوده کلیبر و ورزقان بوده است.

تیم‌های پهپادی و امدادی هلال احمر به محل اعزام شده‌اند.

ما نیز در حال بررسی موضوع هستیم و خودمان نیز در محل حاضر خواهیم شد.

تا کنون گزارشی مبنی بر سقوط دریافت نکرده‌ایم.

گزارش‌ها حاکی از وقوع حادثه است و باید تیم‌ها در محل حاضر شوند تا بررسی‌ها در این خصوص انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۷ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها