هرمزگان-جام جم انلاین-با هدف ایمنسازی و تسهیل در حوزه لایروبی عملیات خارج سازی آهن آلات از حوضچه بندر شهید رجایی آغاز شد.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: نتایج به دست آمده از نقشه برداری حوضچه بندر شهید رجایی مشخص شد این آهن آلات که بیشتر شامل تیرآهن و پروفایل های فولادی است در سالهای اولیه بهرهبرداری بندر شهید رجایی در بخش غربی حوضچه این بندر غرق شده بود.
مهدی بروغنی برآورد اولیه تناژ این آهن آلات را حدود ۵۰۰ تن اعلام کرد که در محدوده ۲۰۰ متر مربعی حوضچه مدفون شدهاند.
وی افزود: با خارج سازی این آهن آلات لایروبی محدوده حوضچه با سهولت بیشتری امکانپذیر بوده و با انجام این مهم گامی بزرگ در حفظ عمق حوضچه بندر شهید رجایی برداشته خواهد شد.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: این آهن آلات هیچ خطری برای رفت و آمد و مانور شناورها ندارد و آنچه به عنوان مواد خطرساز بوده در گذشته خارج سازی شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد