به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری شهاب، سازمان امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد: افراد دربند اشغالگران در معرض شدیدترین هجمه های آپارتایدی قرار دارند.
این سازمان بیان کرد: ۱۶ اسیر در غزه در زندان های اشغالگران به شهادت رسیده اند.
همچنین این سازمان با اشاره به حمله های شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینی ها در کرانه باختری اعلام کرد: ملت فلسطین با شهرک نشینان مسلحی روبرو است که از تل آویو دستور می گیرند.
سازمان امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد: دنیا با وجود شکنجه متوالی فلسطینیان از سوی اشغالگران، سکوت کرده و با اشغالگران همسویی می کند.
این سازمان بیان کرد: جنایاتی که اشغالگران علیه ملت ما و اسیران ما مرتکب می شوند، بی سابقه است. ولید دقه بر اثر سیاست های آپارتایدی اشغالگران در زندانها به شهادت رسید.
سازمان امور اسرا و آزادگان فلسطین با اشاره به جنایات اشغالگران علیه اسیران اعلام کرد: یک اسیر فلسطینی بر اثر شکنجه شدید در زندانهای اشغالگران عقل خود را از دست داده است.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با رئیس سازمان دامپزشکی کشور آسیبشناسی شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دبیرکل «باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکوی ایران» عنوان شد
سردار تنگسیری در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» به تروریستهای آمریکایی هشدار داد