به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید تیمور حسینی در گفتوگو با ایرنا در خصوص خبر منتشر شده با این عنوان که مبالغ جرائم رانندگی ۵۰۰ برابر خواهند شد، گفت: این خبر کاملا اشتباه است و خبرگزاری منتشر کننده این اخبار بدون اطلاع دقیق از مبالغ افزایش جرائم رانندگی اقدام به انتشار آن کرده است.
وی در ادامه با توجه به اخبار صحیح منتشر شده در خصوص افزایش مبالغ جریمه در ایام نوروز افزود: بنابر اعلام و ابلاغ هیات دولت تخلفات جرائم رانندگی با در نظر گرفتن ماده ۲۸ قانون رسیدگی به تخلفات پلیس افزایشی ۴ تا ۵ برابری خواهند داشت و تنها تخلفی که ۷ برابری داشته، رانندگی در مواقعی است که فرد مشروبات الکلی یا مواد مخدر مصرف کرده باشد.
سردار حسینی در انتها ضمن گلایه از بی دقتی و اقدام غیرحرفهای این رسانه گفت: بنابر اهمیت و حساسیت اینگونه اخبار، موضوع طرح شکایت از طریق مراجع قضایی بدلیل تشویش اذهان عمومی اقدام خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند