شبیه سازی حمله به دیمونا و صحرای نقب در رزمایش نیرو‌های مسلح یمن

نیرو‌های مسلح یمن با شبیه‌سازی تأسیسات هسته‌ای «دیمونا»، حمله به این مرکز حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی را در مانور نظامی خود با موفقیت تمرین کرد.
کد خبر: ۱۴۴۸۷۶۱

شبیه سازی حمله به دیمونا و صحرای نقب در رزمایش نیرو‌های مسلح یمن

به گزارش جام جم آنلاین، همزمان با عملیات منحصر به فرد نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ و آسیبی که به رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس وارد می‌کنند، مانور‌ها و رزمایش‌هایی در یمن انجام می‌شود که در آن‌ها حمله به مواضع رژیم اشغالگر شبیه سازی می‌شود.

شبکه المیادین در این باره گزارش داد: ارتش یمن مانور نظامی را با شعار «مسیر ما به سمت قدس است» برگزار کرد.

طبق این گزارش، در این مانور حمله به مواضع رژیم صهیونیستی در صحرای «نقب» و کنترل بر تاسیسات حیاتی دیمونا و اردوگاه‌ها و مراکز فرماندهی ارتش رژیم اشغالگر شبیه سازی شد.

مانور نظامی فرماندهی منطقه ششم نیرو‌های مسلح یمن، هدف قرار دادن امدادرسانی آمریکا و انگلیس به رژیم صهیونیستی را نیز شبیه سازی کرد.

در این مانور یگان‌ها و بخش‌های مختلف تشکیلات نظامی از نیرو‌های ذخیره فرماندهی منطقه ششم از جمله یگان پهپادی نیروی هوایی و بخش‌های تسلیحات سنگین و متوسط ​​شرکت داشتند.

یمن در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر و انجام ده‌ها عملیات پس از آن، تلاش‌های آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ ناکام گذاشته و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاش‌ها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی با انجام حملات به مناطق مختلف یمن، اهداف خود را گسترش داده و حالا کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی را نیز شامل شود.

کارشناسان در این باره معتقدند که عملیات بی‌سابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع از تلاش‌های آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شد، توان نظامی را نشان داد که واشنگتن از آن بی‌اطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت.

علی‌رغم اصرار صنعا برای تحمیل محاصره دریایی بر رژیم صهیونیستی تا پایان محاصره و تجاوزگری غزه و هدف قرار دادن کشتی‌های این رژیم و کشتی‌های آمریکا و انگلیس در نتیجه حماقت آن‌ها با حمله به یمن، اما بر حفظ امنیت ناوبری دریایی برای دیگر کشتی‌ها تاکید دارد و اظهارات مقامات آن گواه این نیت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها