به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید اسماعیل علوی با بیان اینکه به طور معمول کشت برنج با شخم و شیار، خزانه گیری و آب تخت کردن شالیزار از اسفندماه آغاز می شود و در اواخر فروردین ماه به مرحله نشا می رسد، اظهار کرد: تاکنون 3 هزار و 122 هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان شخم و شیار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: زیر خاک بردن پوشش کاه و کلش با انجام شخم زمستانه موجب بهبود کیفیت خاک شالیزاری، کاهش مصرف کود و افزایش تولید در کشت بعدی میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون 300 هکتار از این اراضی آب تخت شد، افزود: شخم و شیار زمستانه و آب تخت کردن اراضی موجب افزایش حاصلخیزی خاک و صرفهجویی در میزان مصرف آب است.
علوی با اشاره به اینکه شهرستان ساری دارای 25 هزار و 332 هکتار اراضی شالیزاری است، گفت: برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت های کشاورزی و منبع مهم درآمد کشاورزان ساروی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان