به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد عشقی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: به دنبال وقوع سیل در سیستان و بلوچستان، هشت تیم عملیاتی امدادی از یزد به سیستان و بلوچستان اعزام شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد افزود: در همین راستا ۵۰ نفر از امدادگران و نجاتگران در قالب هشت تیم امدادی از شهرستانهای بافق و بهاباد، میبد، مهریز، ابرکوه و اردکان و تیم واکنش سریع استان به همراه هشت دستگاه خودرو کمکدار امدادی و دو دستگاه کامیونت فوسو به همراه تجهیزات سیلاب و موتور برق به این استان اعزام شدند.
عشقی تصریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان امداد و نجات نیز ۹۰۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته شامل کنسروجات، تن ماهی، چای و برنج از یزد برای سیلزدگان سیستان ارسال شد.
در حال حاضر یک اردوگاه اسکان اضطراری در چابهار برپا شده است و امدادرسانی هلالاحمر به متاثران در مناطق سیل زده ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد