حمله مبارزان قسام به اشغالگران از فاصله صفر

قسام از حمله جدید خود به نظامیان رژیم صهیونیستی در غزه خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۶۷۲۸

به گزارش جام جم آنلاین، گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد: مبارزان ما موفق شدند که یک گروه چهار نفره از نظامیان اشغالگر را از فاصله صفر در منطقه عبسان الکبیره در شرق شهر خان یونس در جنوب غزه هدف قرار داده و از پا درآوردند.

همچنین سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز از عملیات موفق تک تیراندازانش در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه علیه نظامیان صهیونیست خبر داد.

قسام همچنین از انهدام یک تانک مرکاوا ارتش رژیم صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ در منطقه عبسان الکبیره در شرق خان یونس خبر داد.

مبارزان قسام همچنین بمب ضد نفر علیه یک گروه ۱۵ نفره از نظامیان صهیونیست در داخل یکی از منازل منطقه عبسان الکبیره در شرق خان یونس منفجر کردند و شماری از نظامیان صهیونیست را به هلاکت رسانده و برخی دیگر را زخمی کردند.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی طی قریب به پنج ماه اخیر از آغاز جنگ غزه هیچ دستاوردی در نبرد زمینی در این باریکه نداشته و در اکثر محور‌ها مجبور به عقب نشینی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها