دهن‌ کجی صهیونیست‌ ها به جامعه جهانی با گسترش شهرک‌ سازی 

رژیم صهیونیستی که این روز‌ها سرگرم گسترش جنایات خود در غزه است، اعلام کرد که شهرک‌ سازی در کرانه باختری را نیز افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۴۴۶۴۲۵

به گزارش جام جم آنلاین، روزنامه صهیونیستی هآرتص اعلام کرد که کابینه اسراییل طرح جدیدی برای گسترش شهرک‌ سازی در کرانه باختری ارائه کرده است.

بر اساس این طرح قرار است ۳۰۰۰ واحد مسکونی در راستای گسترش شهرک سازی در اراضی کرانه باختری احداث شود.

پیش از این ایتمار بن غفیر، وزیر افراط‌ گرای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که اسراییل شهرک سازی‌ها را در غزه نیز گسترش می‌دهد. این در حالی است که تمامی طرف‌های بین‌المللی بر غیر قانونی بودن شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین اذعان دارند.

در حال حاضر بیش از ۵۰۰ شهرک و مجتمع شهرک نشینی یهودی در کرانه باختری و قدس اشغالی وجود دارد و بیش از ۹۰۰ هزار صهیونیست در آن‌ها اقامت دارند که ۳۵۰ هزار نفر آن‌ها در قدس شرقی سکونت دارند و هر روز دست به سرکوب فلسطینی‌ها می‌زنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها