افزایش مبلغ صدور گذرنامه با تصویب مجلس است

رئیس اداره گذرنامه نیروی انتظامی اعلام کرد: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی ، مبلغ قابل پرداخت برای صدور گذرنامه 400 هزار ریال است.
کد خبر: ۱۴۴۵۴۵

سرهنگ محمود صادقی گهر در گفتگو با خبرنگار «جام جم» گفت: مبلغ گذرنامه سال گذشته 300 هزار ریال بود که براساس قانون بودجه سال 86 مصوب نمایندگان مجلس ، این مبلغ امسال 400 هزار ریال است.
وی در پاسخ به این سوال که ملاک این افزایش قیمت از سوی نمایندگان مجلس چیست ، افزود: براساس روال ، نیروی انتظامی نیازمندی های خود را به مجلس اعلام می کند و نمایندگان مجلس با توجه به آن ، رقم بودجه و میزان مبالغی که باید در این موارد اخذ شود را تعیین می کنند.
سرهنگ صادقی گفت: یکی از مهمترین برنامه های اداره گذرنامه که باید تا سال 87 به پایان برسد، صدور گذرنامه های «بیومتریک» است.
وی افزود: در گذرنامه بیومتریک ، مشخصات افراد مطابق با بانک اطلاعاتی گذرنامه ثبت می شود و براحتی امکان شناسایی و تعیین هویت آنها را فراهم می کند که موجب افزایش امنیت مسافرت ها و سرعت عمل در ورود و خروج مسافران می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها