اعلام حالت فوق العاده در هندوراس و نیکاراگوئه با نزدیک شدن طوفان
با نزدیک شدن طوفان ویرانگر فلیکس به امریکای مرکزی دوشنبه شب در هندوراس و نیکاراگوئه حالت فوق العاده اعلام شد و هزاران نفر از جمله صدها گردشگر از مناطق در معرض خطر تخلیه شدند.
کد خبر: ۱۴۴۴۷۲
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، مقامات این کشورها و سازمانهای بشر دوست سعی دارند خود را اماده مقابله با این طوفان ویرانگر کرده اند که از نظر قدرت تخریب در سطح چهار قرار دارد بالاترین قدرت تخریب سطح پنج تعیین شده است از دوازده هزار نفر از ساکنان مناطق در معرض خطر خواسته شده است به مکانهای امن پناه ببرند.
مقامات هندوراس دیشب در پنج استان از 18 استان این کشور اعلام حالت فوق العاده کردندو بیم ان دارند که این طوفان به جاری شدن سیل در تگوسیگالپا پایتخت این کشور منجر شود.
به گفته ماموران اتش نشانی نزدیک به سیصد هزار نفر در مناطق در معرض خطر زندگی می کنند. رئیس جمهور هندوراس در کنفرانسی مطبوعاتی گفت فلیکس به شدت طوفان میچ نیست که در سال نود و هشت نزدیک به نه هزار کشته برجا گذاشت اما میتواند موجب خساراتهای مادی بسیار جدی و تلفات انسانی زیاد شود. در نیکاراگوئه هم مقامات 570 سرباز را در مناطق شمالی کشور که در معرض خطر طوفان قرار دارد بسیج کرده اند.
دانیل اورتگا رئیس جمهور این کشور بدین علت بازدیدش را از پاناما نیمه کاره گذاشت.