افتتاح و بهره برداری چهار طرح کشاورزی در آمل
بمناسبت گرامیداشت دهه فجر انجام شد؛

افتتاح و بهره برداری چهار طرح کشاورزی در آمل

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان خبرداد

افتتاح ۲۵۰ واحد تولیدی در آذربایجان‌ شرقی در ایام دهه فجر

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از افتتاح پنج واحد تولیدی جدید به صورت نمادین در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: نزدیک به ۲۵۰ واحد تولیدی بخش خصوصی با ارزش سرمایه‌گذاری حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان و اشتغال زایی برای هشت هزار نفر در ایام دهه فجر در استان آماده افتتاح شده است.
کد خبر: ۱۴۴۳۱۲۷
نویسنده بهروز فروغی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: جعفرعظمائی در گفت‌وگو با خبرنگاران، افزود: از مجموع طرح‌هایی که از هفته دولت تا دهه فجر پروانه بهره‌برداری اخذ کرده‌اند ۱۱۵ کارخانه جدید به ارزش هشت همت با اشتغال دو هزار نفر و ۱۳۵ واحد توسعه‌ای با سرمایه‌گذاری چهار همت و اشتغال زایی برای شش هزار نفر بوده است.

 وی با اشاره به اهمیت راه اندازی واحدها و خطوط تولید جدید در رشد و توسعه اقتصادی استان، گفت: از بین طرح‌های آماده بهره برداری چند طرح بزرگ در سطح ملی به وزارت صمت پیشنهاد شده تا به دست مسئولان کشوری افتتاح شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها