بندرعباس میزبان نخستین همایش نباتات گرمسیری و خرما

نخستین همایش نباتات گرمسیری و خرما، چهاردهم و ۱۵ اسفند امسال به میزبانی بندرعباس برگزار می‌شود.
نخستین همایش نباتات گرمسیری و خرما، چهاردهم و ۱۵ اسفند امسال به میزبانی بندرعباس برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۴۴۲۹۶۰

هرمزگان-جام جم انلاین-نخستین همایش نباتات گرمسیری و خرما، چهاردهم و ۱۵ اسفند امسال به میزبانی بندرعباس برگزار می‌شود.

مشاور اتاق بازرگانی هرمزگان و دبیر همایش نباتات گرمسیری و خرما گفت: این همایش در شش بخش تخصصی نباتات، خرما، فناوری‌های نوین، آسیب‌ها و آفات، هواشناسی و سرمایه گذاری برگزار می‌شود.

 

مهدی ترابی افزود: در این همایش شرکت ها، پژوهشگران، میهمانان ملی و بین المللی و فعالان بخش کشاورزی از شش استان گرمسیری هرمزگان، بوشهر، خوزستان، فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان حضور می‌یابند.

 

وی گفت: گروه نباتات گرمسیری شامل همه محصولات باغی از جمله انبه، لیمو و پرتقال است و برای هر کدام بازاریابی به سبک خود محصول پیگیری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها