به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدمهدی عباسزاده در جلسه کمیته فنی تغذیه دام استان با اشاره به اینکه 70 درصد هزینه های تولید در بخش دامپروری مربوط به تعذیه و خوراک دام است به لزوم استفاده از بقایای زراعی، باغی و صنایع تبدیلی در تغذیه دام و طیور تاکید کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: بدلیل افزایش قیمت نهاده های دامی، استفاده از بقایای زراعی، باغی و صنایع تبدیلی در تغذیه دام و طیور ضروری بوده و وابستگی به واردات نهادههای دامی را کاهش می دهد.
این مسوول با اشاره به اهمیت ساخت تجهیزات فرآوری و بسته بندی بقایای گیاهی، گفت: جهاد کشاورزی از طرح هایی که موجب کاهش هزینه های تولید در بخش دامپروری شود، حمایت می کند.
عباس زاده به ایجاد زنجیره تامین و ارزش در بخش تولیدات دامی تاکید و تصریح کرد: به منظور تامین امنیت غذایی و کاهش سطح وابستگی به واردات نهاده های دام و طیور، استفاده از گیاهان جایگزین برای تولید علوفه با نیاز آبی کم و مقاوم به خشکی جهت استفاده در جیره دام، استفاده بهینه از ضایعات و بقایای کشاورزی در خوراک دام و کشت پاییزه گیاهان علوفه ای پس از برداشت برنج در اراضی شالیزاری ضروری است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل بقای هر صنعتی، تشکل ها هستند، گفت: هرچه تشکل ها توانمندتر باشند میتوانیم در انتقال دانش به بهره برداران موفقتر باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد