
هرمزگان-جام جم انلاین-پلیس هرمزگان دو متهمی که در تصادف عمدی با یک عابر پیاده منجر به قتل وی شده بودند را شناسایی و دستگیر کرد.
فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: در این حادثه دو متهم با خودروی سواری سمند در محدوده بوستانهای دولت و ولایت بندرعباس، با یک عابر پیاده تصادف کرده بودند.
سردار علی اکبر جاویدان افزود: مصدوم این حادثه پس از انتقال به بیمارستان جان باخت و متهمان مدعی بودند که این فرد خود را جلوی خودرو انداخته است.
وی گفت: خانواده متوفی با ادعای قتل عمد از متهمان شکایت کردند و پس از بررسی ها، جرم این افراد محرز شد و متهمان به عمدی بودن تصادف اعتراف کردند.
سردار جاویدان افزود: متهمان با تشکیل پرونده به دادسرا معرفی و با قرار صادره از سوی مقام قضائی به اتهام قتل عمد، روانه زندان شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد